Estetik merkezlerini geçici bir süre kapattı

DANIŞANLARININ VE ÇALIŞANLARININ SAĞLIKLARINI RİSKE ATMAMAK İÇİN BU ADIMI ATTIKLARINI BELİRTEN ESTESANTE CLİNİC'İN SAHİBİ ŞEBNEM DEMİR, 'BU TATSIZ VE TALİHSİZ GÜNLERİ EL BİRLİĞİYLE VE DUYARLILIKLA EN KISA ZAMANDA ATLATMAYI UMUYORUZ. BU SÜREDE LÜTFEN EVDE KAL TÜRKİYE.' DEDİ.

Estetik merkezlerini geçici bir süre kapattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’yi ve Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüs salgınınının etkisini azaltmak için mazağazalarını kapatma kararı alıyor. Mağazalarını kapatan son sektör de estetik merkezleri oldu.

Koranavirüs, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına aldı. Bu kapsamda henüz sokağa çıkma yasağı olmasa da tekstilden teknolojiye birçok sektör mağazalarını kapatma kararı alıyor. Estesante Clinic de aldığı kararla tüm şubelerini kapattığını açıkladı.

Danışanlarının ve çalışanlarının sağlıklarını riske atmamak için bu adımı attıklarını belirten Estesante Clinic’in sahibi Şebnem Demir, "Bu tatsız ve talihsiz günleri el birliğiyle ve duyarlılıkla en kısa zamanda atlatmayı umuyoruz. Bu sürede lütfen evde kal Türkiye." dedi.

"Kurallara uyalım"

14 gün kuralına uyulması gerektiğine dikkat çeken Demir, "Yayılmayı önlemek bizim elimizde. Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım, ailelerimizi bilinçlendirelim. Hastalık bize bulaşmayacak şekilde davranmayalım, hastalık zaten bizde varmış gibi, başkalarına bulaştırmayacak şekilde davranalım. İnanın hayat kurtarmak hiçbir zaman hiçbirimiz için bu kadar kolay olmamıştı." çağrısında bulundu.