Ak Gençlik Ersoy'u mezarı başında andı

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları, İstiklal Marşı'mızın TBMM'de kabulünün 91. yıldönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u mezarı başında andı.

Ak Gençlik Ersoy'u mezarı başında andı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları, İstiklal Marşı’mızın TBMM’de kabulünün 91. Yıldönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u mezarı başında andı. Ersoy’un Edirnekapı Şehitliği’ndeki mezarı başında Yasin-i Şerif okuyan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Ferhat Gezeren ve AK Partili gençler, Edirnekapı Şehitliği’nde şehit mezarlarını da ziyaret etti. AK Partili Gençler, aynı gün içinde Eyüp Sultan Camisi’ni de ziyaret etti.

 

“ERSOY, MİLLETİN DUYGULARINA TERCÜMAN OLMUŞTUR”

Mehmet Akif Ersoy’un sadece İstiklal Marşı’nın şairi olarak değil milletin duygularına kalemiyle tercüman olabilen nadir insanlardan birisi olduğunu belirten AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Ferhat Gezeren, “Mehmet Akif Ersoy, milletimizin duygularına tercüman olmuş, milli birlik ve beraberliğimizi her zaman en gür sesle ifade etmiş değerli bir yazar ve düşünürdür. Mehmet Akif’in eserleri, sadece dünü anlatan özellikte değil bugün ve yarına da ışık tutan bir rehber niteliği taşımaktadır. Üstadımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz” dedi.