Allah lafzı yufkada belirdi

Çorlu Vakıflar Mahallesinde saçta pişirilirken üzerinde Arapça harflerle 'Allah' yazısı oluşan yufka görenleri şaşırttı.

Allah lafzı yufkada belirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de ikamet eden Menderes Yıldırım, Çorlu’nun Vakıflar Mahallesinde bulunan diğer evinde komşuları ile birlikte Ramazan ayı dolayısıyla yufka ekmeği yapmaya karar verdi. Yıldırım’ın eşi komşu hanımlarla birlikte yufka pişirdikleri esnada saç üzerinde pişirilen yufkada Arapça “Allah” belirdiğini gördüklerinde şaşırıp kaldılar.
Gördüğü manzara karşısında donup kaldığını belirten Merderes Yıldırım “Çorlu Vakıflar mahallesindeki evimizde mahalledeki komşu hanımlarla eşim Ramazan dolayısıyla imece usulü yufka ekmeği yapıyorlardı. Hanımlardan biri bana seslenerek “Menderes ağabey acil buraya gel, yufkanın üzerinde bir şey yazıyor ancak anlamıyorum ”dedi. Bende Arapça bildiğim için baktım gördüm ki Allah Lafzı Yufka ekmeğin üzerine belirmiş, hepimiz donduk kaldık, yakın komşumuz olan Hacı ağabeye seslendik geldi, o da dondu kaldı. Şimdi bu özel yufkayı muhafaza etmek için camekân içerisine aldıracağım.”dedi