Ayhan Öztürk Aklandı

Silivri Belediye eski garaj amiri Ayhan Öztürk önce yerel mahkemede sonra Yargıtay'da aklandı. Öztürk şimdi eski görevinin kendisine iadesini bekliyor.

Ayhan Öztürk Aklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

YARGITAY DA ONADI 

Silivri Belediye eski garaj amiri Ayhan Öztürk, eski belediye başkan yardımcısı Yılmaz Kandemir tarafından rüşvet ve yolsuzlukla suçlanarak geçtiğimiz yıl görevinden uzaklaştırılmıştı. Öztürk suçlandığı iddialar ile yargılandığı yerel mahkemede berat etti. Ardından karar Yargıtay tarafından da onandı. Aradan geçen yaklaşık 2 yılda belediyede herhangi bir görev almayan Ayhan Öztürk şimdi eski görevinin iadesini bekliyor. Öztürk’ün yokluğunda  garaj amirliğine AKP’li başkan Hüseyin Turan’ın ekip arkadaşlarından Tuncay Gül getirilmişti.

ASILSIZ ÇIKTI

Gerek yargı organlarınca gerek kurum içerisinde müfettişlerce yapılan incelemelerde herhangi bir suç unsuru bulundurduğu tespit edilmeyen Ayhan Öztrük’ün hiçbir evrakta imzası bulunmadığı ve iddia edilen suçlar ile ilgili yetkili olmadığından kendisine yapılan suçlamalar asılsız çıktı.

IŞIKLAR SÖZ VERMİŞTİ

Ayhan Öztürk’ün suçlamalar ile karşı karşıya kaldığı günlerde, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kendisine ‘Aklan gel yine görevinin başındasın’ sözü vermişti. Öztürk şimdi Başkan Işıklar’ın bu sözünü yerine getirmesini bekleniyor.