CHP’li Kadınlar yerinde durmuyor

Silivri CHP İlçe Örgütü, seçim çalışmalarını sürdürürken, CHP'li kadınlar çalışmalarıyla takdir topluyor. CHP'li kadınlar, dün Mimarsinan Mahallesi'ni fethederken, akşam da Atatürk'ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü'ne katılan CHP İlçe Örgütü, Atatürk'ün izinde yol aldığını bir kez daha ilan etti.

CHP’li Kadınlar yerinde durmuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

12 Haziran Genel Seçimleri'ne yönelik çalışmalarını sürdüren CHP Silivri İlçe Örgütü, partili kadınların büyük desteğiyle tüm Silivri'ye adım adım ulaşıyor. Hız kesmeden çalışmalarını sürdüren CHP'li kadınlar, dün de Mimarsinan Mahallesi'nde stand ve broşür çalışmalarına devam etti. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Onur ve yöneticilerine, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar da eşlik ederken, Mimarsinan Mahallesi'nde kurulan standda, mahalle halkına CHP'nin projeleri hakkında bilgiler verildi. CHP'li kadınlar ayrıca Silivri merkezde kurulan pazartesi pazarında da stand açarak, broşür dağıttı.

Öte yandan CHP Silivri İlçe Örgütü, dün akşam düzenlenen Atatürk'ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü'ne de tam kadro katılarak gövde gösterisi yaptı. CHP'liler, kortejin tüm saflarında yer alarak, Ata'nın izinde yürüdüklerini bir kez daha ilan ettiler.