CHP,Haber Merkezimizi ziyaret etti.

CHP Silivri İlçe Örgütü 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle Silivri'de bulunan Basın yayın organlarını ziyaret ederek 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününü kutladı.

CHP,Haber Merkezimizi ziyaret etti.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Ağpur, Alican Aksu, CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar,CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur,Haber Ajansımızı ziyaret ederek 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü gününü kutladı

 

CHP Silivri İlçe Başkan Vekili  Cengiz Ağpur“ Basın özgürlüğü gününüzü kutluyoruz. İnternet gazeteciliği giderek yaygınlaşamaya başladı. Çünkü sizler haberi anında yayımlayabiliyorsunuz.Sizler sayesinde bilgiye çok kolay ulaşabiliyoruz.Cumhuriyet Halk Partisi,Cumhuriyeti kurmuş.Cumhuriyet’in kazanımlarını topluma sunmuş, çok partili demokrasiyi bu ülkeye kazandırmış,1950’ler ve 60 ‘lardan sonra soğuk savaş döneminin içinde bulunduğu ve sonrasında insan hakları ve temel hak ve özgürlükler konusundaki mücadelesini anayasalarla sunmuş olan bir siyasi kurumdur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin önündeki en önemli hedefi adaletin ve özgürlüğünün kısıtlanmasına karşı mücadele vermektir. CHP bunu kendine bir misyon olarak kabul etmiştir. CHP bulunduğu meclis grubunda basın emekçilerinin çok olduğu bir siyasi partidir. Bu da Cumhuriyet Halk Partisi’nin basına olan bakışını ortaya koymaktadır. Daha özgür bir basın, daha özgür bir Türkiye özlemi ile Basın özgürlük gününüzü kutluyoruz.” dedi.

Haber Ajansımızın Sahibi Yusuf Eker’de bu nazik davranışlarından dolayı CHP ilçe yönetimine teşekkürlerini sunarak “Silivri’de kısa bir süre içerisinde sayemizde hem yazılı hem de görsel basın hareket kazanmaya başladı.Tabi ki Yazılı basın ile  boy ölçüşecek durumda değiliz.Ancak Silivri’de yayın yapan web siteleri biraz daha hareketlenmeye başladı.Bizler okuyucularımıza kopyala yapıştır haberinden ziyade daha güncel daha taze haberler vermek amacındayız.Oturduğumuz yerden haberin ayağımıza gelmesini beklemeden haberi yerinde takip ediyoruz.Haberlerimizi oluştururken de doğru ve tarafsız davranıyoruz.Haberlerimize yorum katmadan olduğu gibi veriyoruz ki haberin yorumunu değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.Sosyal medyadaki takipçilerimiz ve sitemizin günlük ziyaretçilerinden de bunu başardığımızı görmek bizleri fazlasıyla memnun ediyor.Değer verildiğimizi görmek bizleri kamçılıyor.Ziyaretinizden çok memnun olduk CHP ilçe yönetimine çok çok teşekkür ederiz”dedi.