Demir 'Gün, bir ve beraber olma günüdür'

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı tüm hızıyla devam ediyor. Operasyonların sürdüğü bölgede görev yapan Mehmetçiğe ise ülke genelinde destekler çığ gibi büyüyor. Bu kapsamda Silivri'de faaliyetini sürdüren Rüya Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Özgür Demir de bir mesaj yayınladı.

Demir 'Gün, bir ve beraber olma günüdür'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“BU BAYRAĞI KİMSE İNDİREMEZ”

Rüya Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Özgür Demir “TSK’nın Afrin’de ülkenin birlik ve beraberliği için önemli bir mücadele verdiğini söyledi. Zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Demir, “Geçmişten bugüne esaret altında yaşamamış bir millet olduğumuzu tüm dünya biliyor. Zeytin Dalı Harekâtı bizim namus davamızdır. Şehit kanları ile yıkanmış bu toprakları asla terk etmeyiz. Afrin operasyonunda askerimiz ve onlara destek olan milletimizle birlikte el birliği ile istiklalimiz ve istikbalimiz için bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Operasyonlarda şehitlerimiz var, hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman Mehmetçik kızıl elma dedi. Kızıl elma güneşin doğduğu yer ile battığı yer arasından ki coğrafyadır. Bu coğrafya da hiçbir güç bize diz çöktüremez, boyun eğdiremez ve bu bayrağı kimse indiremez” dedi.

“GÜN, BİR VE BERABER OLMA GÜNÜDÜR “

Şu anda da Afrin’de bu operasyon yapılırken Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde TSK’nın ortaya koyduğu tavır, sadece mazlumların kurtuluşudur ve ayrıca Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliğini ve sınırdaki terör gruplarının yok edilmesidir. Zor bir süreçten geçiyoruz ve bu süreçte tabi ki bizler ne zaman ihtiyaç duyulursa hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bu vatan bölünemez, bölünmez. Vatan için, devlet için, bayrak için, din için ve geleceğimiz için her zaman hazırız. İstikbal ve istiklal mücadelesinde birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Gün, bir ve beraber olma günüdür” dedi.