Gazi İlköğretim Okulu da Hayat bulacak

Gazi İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek Okul Müdürü ve Aile Birliği Yönetimi ile bir araya gelen Başkan Işıklar, okula eğitim atölyesi, yemek salonu ve satranç sahası kazandıracağının sözünü verdi.

Gazi İlköğretim Okulu da Hayat bulacak

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Okul eksiklerini yerinde gözlemleyen, okul müdürleri ve aile birliği yönetimleri ile eğitim hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ile birlikte Gazi İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Yazıcı, Okul Aile Birliği Başkanı Davut Memiş ve Aile Birliği Yönetimi tarafından karşılanan Işıklar, okulda yapılan kahvaltılı toplantıda okulun eksiklerini ve talepleri dinledi.

IŞIKLAR’DAN YEMEK SALONU VE EĞİTİM ATÖLYESİ MÜJDESİ

Silivri Belediyesi tarafından yapılan betonlaşmış okul bahçelerinin yeşillendirilmesi ve çok amaçlı kullanımının amaçlandığı Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Gazi İlköğretim Okulu’nun da düzenlenebileceğini dile getiren Başkan Işıklar, okulun acil ihtiyacı olan yemek salonu ve eğitim atölyesi yapımını kısa sürede tamamlayacağının sözünü verdi. Okul bahçesine satranç sahası da yaptıracağını söyleyen Işıklar, okul öğretmenleriyle de bir araya gelerek sohbet etti.