Işıklar Şampiyonun başarısını kutladı

Zihinsel Engelliler 22 Yaş Üstü Yüzme Şampiyonası'nda birinci olan Silivrili Volkan Yavuzaslan için kahvaltı veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar 'Volkan'ın gösterdiği bu büyük başarı beni gururlandırdı' dedi.

Işıklar Şampiyonun başarısını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri - Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerinden Volkan Yavuzaslan, 50 metre Zihinsel Engelliler 22 Yaş Üstü Yüzme Şampiyonası’nda birinci olarak, Silivri’nin gururu olmuştu. Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi (EYKOM)’nde Yavuzaslan’ın bu başarısını kutlamak için kahvaltı veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yavuzaslan’a küçük altın ve para hediyesi takdim etti. Kahvaltıya; Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Özdoğan, Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Ergen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şebnem Bozçalı, EYKOM Sorumlusu Gökhan Yağmuroğlu da katıldı.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Volkan Yavuzaslan, Başkan Işıklar’a sarılarak kendisine verilen kahvaltı ve hediyeler için teşekkür etti. Yavuzaslan, Işıklar’a başarılarını devam ettireceğinin de sözünü verdi.