Işıklar Yılın Belediye Başkanı Seçildi

Magazinci.com 13.Yıl İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni'nde, Yılın Belediye Başkanı Ödülü Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a verildi.

Işıklar Yılın Belediye Başkanı Seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

medya, internet, siyaset, sinema ve dizi film kategorilerinde Yılın En İyilerinin ödüllendirildiği geceye Türkiye’nin önde gelen yıldızlarının yanı sıra yaklaşık 500 ünlü ve seçkin davetli katıldı. Gecede Müjdat Gezen, Uğur Dündar, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Can Dündar, Hande Yener, Funda Arar gibi isimler de farklı kategorilerde ödüle layık görüldü. 

YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ IŞIKLAR’IN

Törende Yılın Belediye Başkanı Ödülü, Silivri Belediye Başkan Özcan Işıklar’a verildi. Ödülünü gecenin ev sahibi Nurettin Soydan’dan alan Işıklar; “Cezaevi ile tanınan Silivrimizi; meydanlarıyla, tarihi ve coğrafik değerleriyle modern bir geleceğe taşıma konusundaki çabamıza verdiğiniz bu destek için çok teşekkürler. Nurettin Soydan yönetimindeki Magazinci.com’a yayın hayatındaki başarılarının devamını diliyorum” dedi. Işıklar, gecede Yılın En İyi Hafta Sonu Programı ödülünü alan Duygu Canbaş’a da ödülünü takdim etti. Canbaş, Habertürk Burası Haftasonu isimli programıyla ödüle layık görüldü.