Işıklar’dan emekçi kadınlara ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bölgede bulunan fabrikaları ziyaret ederek kadın çalışanların gününü kutladı.

Işıklar’dan emekçi kadınlara ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

“Kadınlarımız bizim solmayan yüzlerimizdir” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bölgede bulunan fabrikaları ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen ile Kariyer ve İstihdam Ofisi Sorumlusu Orhan Öpçin’in de katıldığı ziyaretlerde Başkan Işıklar, kadınlara karanfil hediye etti. “Aydınlık yüzümüz olan siz kadınlarımızın gününü kutluyorum” diyen Başkan Işıklar, gerçekleştirdiği ziyaretlerde belediyede bulunan 23 birim müdürünün de 18’inin kadın olduğunu söyledi. Işıklar; “Başkan yardımcılarımdan iki tanesi kadın, aynı zamanda 23 birim müdürümden sadece 4 tanesi erkek. Kadınlar, erkeklere göre işlerinde oldukça titiz ve yaptıkları işin takipçisidir” dedi.

Ziyaret ettiği fabrikaların sahiplerini de ziyaret eden Başkan Işıklar, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, fabrikalardaki üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.