İSKİ Genel Müdürü Turan ile Sami Barlas'ın yoğun mesaisi

İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, İBB ve İSKİ genel müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Turan ve ekibinin Silivri ziyaretinde Silivri Belediyesi Meclis üyesi Sami Barlas ve AK Partili yöneticiler yalnız bırakmadı.

İSKİ Genel Müdürü Turan ile Sami Barlas'ın yoğun mesaisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de yapılan çalışmalar ve ziyaretleri sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran Barlas’ın ilk müjdesi engelli vatandaşlarımıza oldu. Barlas “İski Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanlarımızla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından engelli vatandaşlarımızın suyu %50 indirimli kullanılması hakkı olmasına rağmen, Silivri’mizde bu haktan faydalanmayan toplam 1100 hane tespit edilmiştir. Önümüz de ki günler de bu kapsam içinde olan ailelerimizi Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizle birlikte evlerinde ziyaret edip bu hakkı kendilerine teslim edeceğiz. Silivri’mize hayırlı olsun” diyerek duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstaç Selimpaşa Kıyı Temizlik ekiplerinin Silivri sahilimizde yaptığı temizlik çalışmalarını da yerinde inceleyen İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan ve beraberindekiler daha sonra Silivri’de yaşayan engelli vatandaşlarımızı ziyaret etti.

İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan ve beraberindekilerin Silivri mesaisi Büyükkılıçlı mahallesinde esnaf ziyaretleri ve engelli vatandaşlarımızı ziyaret etmeleriyle sona erdi.

İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan ve Silivri Belediyesi Meclis üyesi Sami Barlas “Sorunları yerinde tespit ederek çözüme kavuşturduk. Hizmetlere hız kesmeden devam ediyoruz” ifadeleriyle sonlandırdı.