Karakaş:Birlik ve Beraberliğimizi pekiştiriyoruz

Mimarsinan Mahallesi iftarında konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 'Bizler burada sadece mütevazı yemekleri yemiyor, dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Bizi kıskananlara nispet edercesine, birlik ve beraberliğimizi burada pekiştiriyoruz.' dedi.

Karakaş:Birlik ve Beraberliğimizi pekiştiriyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Temmuz 2012 Perşembe günü Mimarsinan Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu. Mimarsinan Camii’nin bahçesinde kurulan iftar sofrasında yaklaşık 1500 kişi bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaştı. İftar yemeğine AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları da katıldı.

 

UMUÇ’TAN TEŞEKKÜR

AK Parti Mimarsinan Mahallesi Başkanı Nihat Korkmaz, yemekte yaptığı konuşmada iftar sofraları imkânını sunan AK Parti ve İBB yetkililerine teşekkür etti. Mahalleden sorumlu AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç, “Bu güzel iftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri bir araya getiren bu ortamın hazırlayıcıları olan İl Başkanımız Aziz Babuşçu, İBB Başkanımız Kadir Topbaş ve İlçe Başkanımız Metin Karakaş’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Hain bir saldırı sonucu aramızdan ayrılan Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Kadir Kaya’ya da tekrar rahmet diliyorum. Afiyet olsun” dedi.

 

KARAKAŞ: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, yemekte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Mübarek Ramazan ayının bizlere bolluk, bereket, birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. 3,5 yıl birlikte çalıştığımız ve hain bir saldırı sonucu hayatını kaybederek aramızdan ayrılan Merhum Kadir Kaya’ya da Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah mekânı cennet olsun, geride bıraktıklarına Cenab-ı Allah bol ömürler versin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Bugün burada da gördüğümüz gibi, Mimarsinan, Silivri’mizin gerçekten gurur duyduğu mahallelerimizden bir tanesi. Bugün bu meydanda iftar yapabiliyorsak, bu meydandaki hizmeti diğer mahallelerden daha farklı görebiliyorsak bu bizim insana verdiğimiz değerin göstergesidir. Bütün arkadaşlarımız, Mimarsinan Mahallesi’ni yaşanabilir bir yer haline getirmek için gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Hamdolsun ki, Silivri’nin en güzel camilerinden biri olan bu yerin avlusunda buluşarak tarihi bir günü de yaşamaktayız. Sevincinizde, üzüntünüzde, cenazelerinizde ve gönül sofralarınızda olan bizlerin, her zaman yanında olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ramazan, kendine has güzellikleri olan bir ay. Bizler burada sadece mütevazı yemekleri yemiyor, dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Bizi kıskananlara nispet edercesine, birlik ve beraberliğimizi burada pekiştiriyoruz. Dolayısıyla bu güzel ortamı bizlere hazırlayan başta İBB Başkanı Kadir Topbaş, Başbakanımız R. Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’e Allah zeval vermesin. Allah onların da yar ve yardımcısı olsun. Yaklaşmakta olan ramazan Bayramı’nda da Cenab-ı Allah sevdiklerinizle sizleri buluştursun.” 

 

 

KAYNARCA: BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca da konuşmasında, “Sizlerle gönül sofralarındaki birlikteliğimiz devam ediyor. Sizlerle aynı aşı paylaşıyoruz. Ramazan ayı, kardeşlik ve birlik, beraberlik ayı demek değil mi? Ben biliyorum ki evlerinizde, bugünkü ikramın çok daha güzelleri var ama burada olmamızın anlamı, aynı sofrada buluşarak, milli birliğimizi pekiştirmek. Dünyadaki tüm kardeşlerimiz için barış, sevgi ve güzellikler diliyorum. Dualarımız kabul olsun inşallah.” dedi. 

İftar, yemek duası ile sona erdi.