Motosikletciler '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' için sürüyor

Türkiye Motosiklet Platformu üyesi bir grup motorcu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anmak için saygı sürüşü düzenledi. İstanbul'dan hareket eden motor tutkunları Çanakkale'ye doğru yola çıktı.18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri...

Motosikletciler  '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' için sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Motosiklet Platformu üyesi bir grup motorcu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anmak için saygı sürüşü düzenledi. İstanbul’dan hareket eden motor tutkunları Çanakkale’ye doğru yola çıktı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Mahmutbey Gişelerde toplanan yaklaşık 500 motosiklet tutkunu Çanakkale’ye hareket etti. 18 Mart Çanakkale Zaferinin, Türkiye’nin en büyük zaferlerinden biri olduğunu vurgulayan Kamuran Uluyılmaz,’’ Bugün çok önemli bir gün. Şehitlerimizi anmaya gidiyoruz. Bu bizim İstanbul’dan 3’üncü gidişimiz. Zaferimizi kutlamaya ve şehitlerimizi anmaya gidiyoruz. Orada mevlüd okutacağız. Edirne’den, Bursa’dan, Ankara’dan birçok arkadaşımız yolda bize katılacak. Çanakkale, Türkiye’nin en büyük zaferlerinden biridir. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız’’ ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin şehitler sayesinde ayakta olduğunu ifade eden Seyyah Aşır Engin,’’ Dedelerimize gidiyoruz. Hep beraber onlara saygı için buluşup gidiyoruz. Allah yolumuzu açık etsin. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye şehitlerimiz sayesinde ayakta. Onlara layık olmaya çalışıyoruz. Allah ruhlarını şad etsin’’ şeklinde konuştu.

Türkiye Motosiklet Platformu üyesi yaklaşık 500 motorcu hep birlikte dua ederek yola çıktı.