Proje 3.Kez dinleyiciler ile buluştu

İstanbul Kalkınma Ajansı'nın 2011 Engelsiz İstanbul Mali Destek Programı çerçevesinde kabul edilen , Silivri Kaymakamlığının proje yürütücüsü Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje ortağı olduğu 'Çalışmama Engel Yok ' Projesi Küpe FM' de 3. kez dinleyicileri ile buluştu.

Proje 3.Kez dinleyiciler ile buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Küpe FM’de ‘Tatlı Kaçık Gülşah’ programının konukları ‘Çalışmama Engel Yok ‘ Proje Koordinatörü İsmail Tuna, Engelli istihdam ofisi sekreteri Kudret Ural, Ev hizmetleri kursu öğrencisi Arzu Doldurur ve öğrenci velisi Akkız Doldurur idi.


Radyo Programında; İstanbul Kalkınma Ajansı ve  2011 Engelsiz İstanbul Mali Destek Programı ,  projede şimdiye kadar yapılan çalışmalar, özel gereksinimli bir bireyin proje içinde yer alıp çalışmaya başlaması ile  hayatındaki değişiklikler,   özel gereksinimli bireyin kurs bitiminde ne kadar çok çalışmak istediği ile ilgili duyguları, özel gereksinimli bireyin annesinin çocuğunun çalışmasının ne kadar çok önemli olduğu, özel bireylerin istihdamı ve projede yapılacak çalışmalar vurgulandı.


Çalışmama engel yok proje hakkındaki aktiviteler , calismamaengelyok.com adresinden takip edilebileceği gibi engelli istihdam ofisine 727 7 728 nolu telefondan ulaşılabilir.