Tercihleri Kolan Oldu ….

Uzun geçen yaz sezonunun sonlarına doğru yaklaşıldığı şu günlerde , Silivri Kolan Hastanesi ' nde ki yoğunluk gözlerden kaçmadı.

Tercihleri Kolan Oldu ….
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz kış sezonuna girilmeden , fiziki şartlarını yenileyen ve Kalitesini TSE Belgesini alarak kanıtlayan , halkın beğenisini kazanan Silivri Kolan Hastanesi yoğun bir kış sezonu geçirmişti.

Yoğun geçen kış sezonunun ardından  , sonlarına yaklaştığımız yaz sezonu da Silivri Kolan Hastanesi ‘ nde oldukça yoğun geçti. Gerek bölge halkı , gerekse bölgemizde yaz sezonları yaşayan halk bu yoğunlukta etkili oldu.Yoğunlukta etkili olan halkımızın dışında , yaz günlerinde Bölgemizde yaşayan ünlü simalarda Silivri Kolan Hastanesini tercih etti. Türk Sinemasının unutulmaz ismi Cüneyt Arkın , İş Adamı Zeki Başeskioğlu , Türk Komedi Dünyasının sevilen ismi Yavuz Seçkin , Türk Sinemasının en önemli yönetmenlerinden Temel Gürsu , Türkiye ‘ nin tanınmış doktoru Dr.Haydar Dümen ve Turnike Yarışma Programı ‘ nın ve Yarışma Programlarının unutulmaz ismi Güner Ümit Silivri Kolan Hastanesi ‘ ni tercih eden isimler arasında dikkat çeken isimlerin başında geldi