Turan Başsağlığı diledi

Silivri Belediyesi eski Başkanlarından Hüseyin Turan, Foça'da bir askerin şehit edildiği hain terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada 'Acımız büyük, yüreğimize ateş düştü' dedi.

Turan Başsağlığı diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TURAN’IN AÇIKLAMASI

Ülkemizdeki güven ve istikrar ortamını sabote etmek isteyen eli kanlı terör örgütü, asker sivil demeden, insanlık dışı eylemlerine devam etmektedir. Acımız büyüktür ve yüreklerime yangın düşmüştür. Bu hain terör saldırılarını gerçekleştiren eli kanlıların asıl unuttuğu bir şey de var ki, Türk Milleti bugüne kadar maruz kaldığı insanlık dışı saldırılar karşısında hiçbir zaman birlik ve beraberliğinden taviz vermemiştir.  Bundan sonra da birlik ve beraberliği daim olacaktır. Hain saldırının ardından İzmirli vatandaşlarımızın yaralı askerlere kan verme noktasındaki çabaları ve oluşturdukları yoğun insan kuyruğu buna sadece bir örnektir.

Son olarak Foça’da ve öncesinde yurdun birçok yerinde gerçekleştirdikleri hain eylemlerle anaları, babaları, kardeşleri, çocukları, eşleri gözü yaşlı kılanların er ya da geç cezalarını bulacaklarına olan inancımız tamdır. Milli bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere, kardeşlik duygularını köreltip, düşmanlık tohumları ekmek isteyenlere, kardeşi kardeşe kırdırmak suretiyle menfaat elde etmek isteyenlere hak ettikleri cevap elbette verilecektir. Ben, Foça’daki insanlık dışı hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Aynı hain saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyor, Yüce Allah’tan kendilerine acil şifalar diliyorum.