Turizm Derneği'nden Karakaş'a Teşekkür Plaketi

Uluslar arası Turizm Haftası nedeniyle yemek düzenleyen Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği, kendilerine desteğini esirgemeyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş'a plaket vererek teşekkür etti.

Turizm Derneği'nden Karakaş'a Teşekkür Plaketi

Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği Halk Oyunları Kolu, Uluslar arası Turizm Haftası nedeniyle Mega Saray Tesisleri’nde yemekli gece düzenledi. Yemeğe AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

KÜLTÜRÜ AKTARMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR

Silivri’nin kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmada Silivri’de yaşayan herkesin sorumluluk sahibi olması gerektiğini vurgulayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği, bu misyonu başarıyla yerine getiriyor. Derneğin, kültürümüzün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için fedakarca çalıştığının farkındayız. Bu sorumluluğu yaşatan derneğimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği Başkanı İsmail Güçlü ve Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği Halk Oyunları Kolu sorumlusu Kemal Erdoğdu, derneğe katkılarından dolayı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a plaket vererek teşekkür etti.