Kavaklı'da Hıdırellez şenliği

Kavaklı İlk ve ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerinin hazırladığı Hıdırellez programında yapılan sunumlar davetliler tarafından 'Kavaklı bir kez daha farkını gösterdi' sözleriyle takdir topladı.

Kavaklı'da Hıdırellez şenliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kavaklı Okulu bahçesinde düzenlenen programın öğrencileri tarafından sergilenecek kısmı hava muhalefeti sebebiyle okul içinde bulunan çok amaçlı salonda gerçekleştirildi. Okul Müdürü Alpay Yavuz’un açılış konuşmasının ardından öğrenciler hazırlamış oldukları gösterileri sergilediler.
Programa Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, AK Parti ilçe Başkanı Rıfat Kutlu, Meclis üyesi Tamer Şişman, Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Recep Akıncı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli, CHP yönetim kurulu üyeleri, AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile eğitimciler ve veliler katıldı.
Programın gösteri kısmının tamamlanmasının ardından davetliler Okul Bahçesinde kurulan ve Türkiye’nin 7 ayrı bölgesinden ürünlerin ve aksesuarların sergilendiği Canım Ülkem Türkiye’m” temalı sergi davetlilerden “Kavaklı bir kez daha farkını gösterdi” cümleleriyle tam not aldı.