Belediye Tiyatrosu ilgiyle izlendi

Silivri Belediye Tiyatrosu, Kültür Merkezi'nde Cimri adlı oyunu sergiledi.

Belediye Tiyatrosu ilgiyle izlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Kültür Merkezi'nde bulunan Yücel Erdem Tiyatro Salonu'nda sahnelenen "Cimri" adlı iki perdelik oyun, özellikle gençler tarafından ilgiyle izlendi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Belediye Başkanı Yardımcısı Elif Bilici, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mecit Bayar, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal, Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Halvacıoğlu, Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dr. Şebnem Bozçalı, Kültür Merkezi Yöneticisi Ayfer Köylü ve gençlerden oluşan kalabalık bir grubun izlediği oyun uzun süre ayakta alkışlandı.

Oyun başlamasından önce düzenlenen kokteylde bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, "Silivri'de kültüre ve sanata olan ilgiyi görünce duygulanmamak elde değil. Önümüzdeki ay çarşı merkezinde bulunan PTT binasını yerinde göremeyeceksiniz. Çünkü onun bulunduğu yere, arkadaki tarihi doku ile de birleştirerek bir tiyatro salona yapacağız" dedi.