Adını Feriha Koydum 39. bölüm fragmanı

Show TV ekranlarının milyonları ekrana kilitleyen 'Adını Feriha Koydum' dizisi 16 Aralık Cuma akşamı heyecan dolu 39. bölüm ile ekrana gelecek. Adını Feriha Koydum 39. bölümde neler yaşanacak? İşte Adını Feriha Koydum 39. bölüm fragmanı...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Adını Feriha Koydum 39. bölüm fragmanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

39. Bölümde neler yaşanacak...

Geçtiğimiz hafta 38. bölümü ile ekrana gelen 'Adını Feriha Koydum' dizisini izlerken " Evet artık buzlar eridi, barışırlar." diye düşündüren çok sahne oldu. Birbirini seven Feriha ile Emir'in etrafındaki o insanlar olmasa Emir o kadar yalana, Feriha da Emir'in ahlaksız teklifine bir sünger çekerdi. Ne var ki en büyük tehlike olan Cansu, Hande ve Seher cephesi durmak bilmiyor. Yine bölümün sonunda birbirine oldukça yaklaşan çiftin arasına Cansu girdi. Feriha'nın zorla nişanlandırıldığı insanla fotoğrafı kötü talihsizlikler sonucu Seher'in eline geçti ve para karşılığında da Cansu'ya ulaştı. Tabi ki Cansu da büyük bir heyecanla fotoğrafı Emir'in görmesini sağladı.

Feriha'nın bir zamanlar şoförüm dediği insanla nişanlandığını fotoğrafla öğrenen Emir'in Feriha'ya karşı tutumunu herkes merakla beklerken yayınlanan fragman akıllardaki soru işareti daha da çoğalttı. Feriha süslenip Emir'in yanına çıkıyor. Bunu yaparken amacı ne? Devamında neler olacak?

Adını Feriha Koydum 39. bölümü ile 16 Aralık Cuma akşamı Show TV ekranlarında...