Elif ve İbrahim Dünya Evine Girdiler

Silivri'de siyaset denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Yetgin Çavdar'ın kızı Elif Sümeyye Çavdar ile Kahraman ailelerinin oğlu İbrahim Kahraman yapılan muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Elif ve İbrahim Dünya Evine Girdiler


Garden Restaurant Düğün Salonunda yapılan düğün töreni siyasiler geçidine döndü. Törene İstanbul  Milletvekili  Bülent Turan, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ankara Şerefli Koçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Silivri Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş,Ak Parti İl yönetim kurulu üyeleri ,meclis üyeleri,Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Hamidiye A.Ş Genel Müdürü Kenan Kılıç,bir çok belediye başkan yardımcıları,bürokrat ve seçkin davetli topluluğu katıldı.


Törene katılamayan Bakan,Milletvekili,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ile düğün törenine katılamayan bir çok bürokrat ve siyasetçinin telgrafları okundu.

Genç çiftlerin nikâhlarını kıyan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, genç çifte mutluluklar dilerken Silivri’de siyasete çok önemli katkıları olan Yetgin Çavdar’a artık siyaseti bırakıp dede olmasını tavsiye etti.


Genç çiftin nikah şahitliğini Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem,Ankara Şerefli Koçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ,Hamidiye A.Ş. Genel Müdürü  Kenan Kılıç,Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak yaptılar.

Nikah cüzdanlarını  Yusuf Uzun’un elinden alan Elif Sümeyye Çavdar damadın ayağına basarak nikahı tamamladı. Genç çiftler iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verdiler. Oldukça görkemli geçen düğün töreninde misafirler bol bol dans ettiler.