Müziğin 'aşk' hali bu albümde saklı!

Yaklaşık 13 yıldır Müzik Öğretmenliği yapan Ersen Evren, 2015'in son ayında 'Senden Sonra' adlı albümü ile ismini müzik dünyasına yazdırdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Müziğin 'aşk' hali bu albümde saklı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katıksız sevginin aşk halini, notalara yansıtan Evren, ilk albümü ‘Senden Sonra’ ile dinleyicilerin karşısına çıktı. 5 şarkıdan oluşan maxi single albümü ile TTNET Müzik’de de Türkiye’de ilk 100 arasına girmeyi başaran Evren, bir çok ünlü sanatçıyı da geri de bıraktı. 

SÖZ VE MÜZİK: ERSEN EVREN

5 şarkıdan oluşan albüm de sadece 1 şarkının söz ve müziği Ersen Evren’e ait değil. ‘Çık Gönlüm’den adlı parçanın müziği, sanat dünyasının yakından tanıdığı Erkan Kanat’a ait. FONO Müzik ile dinleyicilere ulaşan albümün aranjörü ise Serkan Balkan.    

İLK KLİP YAYINLANDI

2015’in Aralık ayında çıkan albümün ilk klibi de geçtiğimiz haftalar da yayınlandı. Yekta Özbilen’in yönetmenliğini yaptığı, Erkan Kanat’ın Sanat Yönetmeni olduğu klip, ‘Senden Sonra’ adlı parçaya çekildi.   


EVREN, ÜNLÜ OYUNCU İLE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

‘Senden Sonra’ klibinde Ersen Evren’e ünlü oyuncu Efsun Akkurt eşlik etti. Star TV'nin beğenilen dizisi Paramparça da oynayan Akkurt, Kanal D'de Bana Artık Hicran De, Arka Sokaklar, Yalan Dünya ve Kuzey Güney de, TRT 1'de yayınlanan Osmanlı Tokadı dizisinde ve birçok proje de rol aldı.