'Paramparça' Pazartesi 20.30'da Star Tv'de

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol'ün yapımcılığını üstlendiği ve yayınlanan ilk bölümüyle gündem yaratan Paramparça, ikinci bölümüyle Pazartesi akşamı 20:30'da Star TV'de.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
 'Paramparça' Pazartesi 20.30'da Star Tv'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol’ün yapımcılığını üstlendiği ve yayınlanan ilk bölümüyle gündem yaratan Paramparça, ikinci bölümüyle Pazartesi akşamı 20:30’da Star TV’de. 

Farkında olmadan birbirlerinin çocuklarını büyüten iki ailenin, ansızın bu gerçeğin farkına varmalarıyla kesişen ve paramparça olan hayatlarını anlatan dizi, dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol’ün Türkiye’de yapımını gerçekleştirdiği ilk dizi olma özelliği taşıyor. 

ilk kez bir dizide bir araya gelen Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı Paramparça’nın senaryosu Aliye, Binbir Gece gibi unutulmaz dizilere imza atan Yıldız Tunç tarafından kaleme alındı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yersiz Yurtsuz, Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan dizilerinin başarılı yönetmeni Cevdet Mercan oturuyor. 

Oyuncuları, konusu ve İntizar’ın seslendirdiği şarkısı ile ilk bölümüyle gündemin üst sıralarına taşınan Paramparça, Pazartesi akşamı Star TV’de yayınlanacak ikinci bölümüyle de yine gündem yaratacak.

 

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK…CANSU ÖZ ANNESİNİ BULACAK! 

Cihan (Erkan Petekkaya) ve Dilara (Ebru Özkan)’nın gerçek anne-babası olmadığını öğrenen ve babasının bütün çabasına rağmen kendisini evdeki bir yabancı olarak hissetmeye başlayan Cansu, öz annesini bulmak için harekete geçer. 

Bir yandan görümcesi Keriman’ın kaprisleriyle bir yandan da kızı Hazal’ın bitmeyen istekleri karşısında çaresiz kalan Gülseren (Nurgül Yeşilçay)ise çok zor günler geçirmektedir.

Gözü yükseklerde olan kızı Hazal, boyundan büyük işlere kalkışıp başını derde sokar. 

ÖZ ANNESİNİ BULACAK!

Cihan’ın eşi Dilara, öz kızının bulunması halinde bütün düzenlerinin yerle bir olacağı endişesiyle hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışırken, Cansu, abisi Ozan’ın da yardımıyla öz annesinin kim olduğunu öğrenmeyi başarır. 

KIZIMI BENDEN ASLA ALAMAZSINIZ

Gerçek kızının Cansu olduğunu öğrenen Gülseren ise çok az insanın başına gelebilecek bu büyük travma karşısında yıllarca yetiştirdiği kızını kaybetme korkusu yaşarken, bir yandan da ‘gerçek’ kızının hayatına aniden girişiyle alt üst olacaktır. 

DÜNYA ÇAPINDA TREND TOPİC OLDU

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol’un Cannes’da ön tanıtımını yaptığı ve yayına girmeden 20 den fazla ülkenin ön sipariş verdiği Paramparça, ilk bölüm yayını sırasında Twitter’da dünya çapında en çok Tweet atılan başlık olarak 1. sıraya yerleşti. 

PAZARTESİ AKŞAMI STAR TV’DE

Farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen 6 kişinin ayrılmaz bağlarla birbirlerine bağlanmasını ele alan, sezonun en iddialı dizisi Paramparça Pazartesi günü saat 20:30’da Star TV’de

 

PARAMPARÇA | YENİ BÖLÜM | PAZARTESİ 20:30 | STAR TV