Karataş 'Millet bu iktidardan nefret eder duruma geldi'

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı,2015 Genel seçimlerinde çalışmalarını etkili bir şekilde sürdürmek amacıyla Büyükçavuşlu mahallesinde seçim irtibat bürosu açtı. Açılışa MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MYK üyeleri Volkan Yılmaz, Erdem Karakoç ve İl Başkan yardımcıları katıldı.

Karataş 'Millet bu iktidardan nefret eder duruma geldi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı Büyükçavuşlu’da seçim irtibat bürosu açtı. Açılışta kısa bir konuşma yapan MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz “7 Haziran Genel seçimleriyle ilgili Silivri ilçe teşkilatının çalışmaları neticesinde İlçemizin en uç noktasında bulunan Büyükçavuşlu mahallemizde sizleri aramızda görmekten son derece kıvanç duyuyorum ”dedi.

Burada olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşattığınız için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “7 Haziran seçimleri öncesinde ilkini Tuzla’da ardından Tekirdağ sınırında bulunan bu mahallemizde ve 30’u aşkın bölgede seçim irtibat bürosu açtık. İnşallah bu sayıyı 700-800’e kadar çıkarmayı hedefliyoruz. MHP İstanbul’daki 9,5 milyon seçmen ulaşmak adına tüm gayretimizi ortaya koyacağız. MHP’liler bugün 7 Haziran’da gerçekleşecek olan bir seçimin Türkiye’nin kader seçimi olmaktan çıktığının farkındadır. Milletimizin de farkında olabilmesi adına bilgilendirmek adına bütün seçmenlerimize ve vatandaşlarımıza Ulaşmak zorunda olduğumuzun da farkındayız.7 Haziran’da yapılacak olan seçim Türkiye’nin geleceğiyle ilgili olduğunun farkında olmanızı istiyorum. Bu son seçimde olabilir, Güçlü bir Türkiye’nin ilk adımı da olabilir.

Bugün MHP’nin iktidar döneminde 4 bin dolar olan kişi başı mili gelir dağılımını açıklayanlar, kendi dönemlerinde 11 bin dolar olduğunu ifade ediyorlar. Toplumu kandırarak aldatarak 12 yıl bu ülkeyi yönettiler. Artık aldatacakları ve kandıracakları birer milletin fertleri kalmadı. Artık bunların aldatma ve kandırmalarından dolayı millet bu iktidardan nefret eder duruma gelmiştir. Bizde bunun farkındayız. Çünkü bize doğru bir yönelişin teveccühün farkındayız. İktidarın eriyip bizimde büyüdüğümüz bir süreci görüyoruz. Nisanların sizlere yaklaşımından MHP’nin 7 Haziran’da iktidar olacağını sizlerde görmektensiniz. Çok az bir zaman kaldı. Bunun için gecemizi gündüzümüze atacağız. Uykuyuda kendimize haram kılacağız ve MHP’yi iktidara taşırken MHP’nin liderini de Başbakanlık makamına taşıyacağız. Bu inançla buraya geldik, bu inancımızı da 7 Haziran’a kadar devam ettireceğiz. Bu inanç ve heyecanla umutlarınızı, heyecanlarınızı ve hedeflerinizi 7 Haziran’dan sonra gerçekleştireceğinize inanın, inanacağız, çalışacağız, başaracağız zafere ulaşacağız.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra MHP mensupları esnaf ziyaretleri yaptılar.