MHP seçimlere doludizgin hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatı hafta sonu Değirrmenköy, Ortaköy'de seçim irtibat bürolarını açarken, Selimpaşa'da da yaklaşık 300 kişi MHP'ye katılarak rozetlerini taktı.

MHP seçimlere doludizgin hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölge Milletvekili ve TBMM Meclisi Başkanvekili Meral Akşener, MHP İstanbul İl Başkanı Memet Bülent Karataş, MYK üyesi ve 3.Bölge Milletvekili aday adayı Volkan Yılmaz, İstanbul 3.Bölge Milletvekili aday adayları, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, ilçe, mahalle yöneticileri ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programın ilki Değirmenköy’de gerçekleştirildi. Mahalle Teşkilat ve seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Akşener “MHP 7 Haziran’a büyük bir iddia ve büyük bir gayretle hazırlanıyor. Büyük iddia ve gayretle çalışan arkadaşlarımıza il başkanımızın şahsında, adaylarımızın şahsında çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Şenol başkanımıza teşekkür ediyorum, çünkü hakikaten bu Pazar sabahında burada bu kadar insan toplanmışsa bu MHP’nin iktidar yolunda imanla inançla yürüdüğünü gösteriyor.”dedi.

7 Haziran MHP için çok önemli diyerek sözlerini sürdüren Akşener “Çünkü namusu ve şerefi üzerine tarafsız kalacağına yemin etmiş bir Cumhurbaşkanı maalesef tarafsızlığını bir kenara koyup 400 milletvekili istiyor AKP’den, sonradan mecliste diyorlar ki, hayır canım isim vermiyor, isim vermiyor da yani 41 rakımı Edirne tarifini yapıyor. Böyle bir şey olamaz. Hem tarih önünde hem Türk milleti önünde tarafsız kalacağına yemin etmiş bir Cumhurbaşkanından bahsediyorum. Başkan seçilebilmek için her şeyi göze almış bir Cumhurbaşkanında söz ediyoruz. Dolar bugün olmuş 2,64,yani umurunda değil Sayın Cumhurbaşkanın, her konuşmasında dolar artıyor, her dolar artışında da borçluların borçları artıyor. Türkiye’nin borcu artıyor, işadamlarının borcu artıyor, sanayicinin borcu artıyor. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmaktan çıkmış, Ahmet Davutoğlu’nu şamar oğlanına çevirmiş,400 milletvekili alacağım diye her şeyi yapmaya hazır bir kişiye dur demek için, ikincisi Türk ekonomisinin noktadan tepe taklak dikmesine sebep olan bir kişiye dur demek için, vatandaşın bir bölümünü kendimden, bir bölümünü başka taraftan görme haline dur demek için ve malum açılıma dur demek üzere, ekonominin batmasının önüne geçmek üzere 7 Haziran önemli.,Hatırlar mısınız biz her seçimde PKK üzerinden konuşurduk sizinle,şimdi diyorum ki ekonominin tepe taklak olmasına da dur demek üzere 7 Haziranda oy kullanılacak,yapılan anketlerde MHP ‘nin hızla yükseldiği ve Türkiye’de çok önemli bir sonuç alacağını gösteriyor bize,Allah bizleri utandırmasın”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Değirmeköy ve Ortaköy’de seçim irtibat bürolarının açılışı gerçekleştirildi.MHP yöneticileri daha sonra Selimpaşa seçim irtibat bürosuna geçerek burada diğer partilerdeki üyeliklerinden istifa ederek MHP’ye üye olan yaklaşık 300 kişiye rozet taktılar.