Kandemir:Adaylığını Kıvırtmadan,erkek gibi açıkla

Silivri Belediyesi Meclis Üyesi ve İBB Meclis üyesi Yılmaz Kandemir ,basın açıklaması yaparak 'önümüzdeki kongreye kadar ilçe başkan Adaylığından çekilirse Ş.refsizdir.'dedi

Kandemir:Adaylığını Kıvırtmadan,erkek gibi açıkla
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılmaz Kandemir bugün yaptığı  Basın Açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;

 

“Hüseyin Şahin’in 6 Şubat 2012 tarihinde yerel basında, benim belediye başkan yardımcılığından istifam için düzenlediğim basın toplantısında söylediklerimle ilgili olarak vermiş olduğu demeçte; benim için söylediklerine cevabı belediye başkanı Özcan Işıklar verecekti. Kendisi ile öyle anlaşmıştık. Fakat aradan 15 gün geçtiği halde belediye başkanı bu konuda nedense Hüseyin Şahin’e basın yoluyla cevap vermedi. Ben de bu güne kadar başkanın cevap vermesini bekledim. Başkan cevap vermediğine göre, benim Hüseyin Şahin’e cevap vermem kaçınılmaz oldu.

Şimdi, Hüseyin Şahin’in benim için söylediklerini cevaplamak istiyorum:

6 Şubat 2012 tarihinde Bölgede Meydan Gazetesi'nden Müge Cesur'a konuşan Hüseyin Şahin şöyle demiş: “Yılmaz Kandemir, ilçe başkan adayı oluyorsa, buyursun karşıma çıksın. Hodri meydan.” 

Şimdi ben Hüseyin Şahin’e diyorum ki: Sen, ilçe başkanlığına adam gibi, erkek gibi, kıvırtmadan adayım diye basın açıklaması yaparsan, hemen arkandan ben de basın toplantısı düzenleyip CHP Silivri ilçe başkanlığı adaylığımı açıklayacağım. Yani hodri meydan! Sen aday isen ben de adayım. Ama şu da var: İkimiz de ilçe başkan adaylığını basın önünde açıkladıktan sonra kim önümüzdeki kongreye kadar ilçe başkan Adaylığından Çekilirse Ş.refsiz’dir.

Ne demiş Hüseyin Şahin o Gazeteye: “O, kendisine yer aramaya çalışıyor.”

Benim Yılmaz Kandemir olarak hiçbir zaman yer arama gayreti içinde olmadığımı bütün Silivri halkı bilir, onu da bilirler. Hüseyin Şahin’in yer dediği neresi, onu da anlamıyorum.

Ben, CHP, 2014 seçimlerine giderken yanlış birilerinin elinde kalmasın, belediye seçimlerini kaybetmeyelim diye, senin belediye başkanı Özcan Işıklar’ın önünde 50 takla atmaya razı olacağın, ama hiçbir zaman ulaşamayacağın o belediye başkan yardımcılığı makamından, partimin geleceği için istifa etme erdemliliğini gösterdim. Benim Silivri’de siyaseti şahsi çıkarlarım için yapmadığımı bilen bilir. Benim için hayatımda mevki, makam, paranın hiçbir zaman önemi olmadı. Bundan sonra da olmayacaktır.

1972 yılından bu yana Silivri’de siyasetin içindeyim. Silivri’de kimlerin siyaseti kendi şahsi menfaatleri için kullanıp, nasıl paraya çevirdiklerini, yıllardan beri siyasetten nasıl geçim sağladıklarını herkes bilir. O kişiler kendilerini bilirler. O gibi kişiler sussun, yerinde otursun. Beni daha fazla konuşturmasınlar”

 

 

YILMAZ  KANDEMİR

Mali Müşavir

İ.B.B. Meclis Üyesi

Silivri Belediyesi Meclis Üyesi