Silivri'de Sarıgül rüzgârı esti

2014 yerel seçimlerinde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması öngörülen Şişli Belediye Başkanı ve Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül bugün Silivri'ye geldi.

Silivri'de Sarıgül rüzgârı esti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sarıgül Silivri’de THD ve CHP’liler tarafından karşılandı. İstanbul Mecidiyeköy’den başlayan ve Edirne Keşan’a kadar devam eden Sarıgül’ün konvoyu Silivri’den de geçti. Silivri Belediyesine uğrayan Sarıgül’ü, Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve partililer karşıladı.

Program değişince vatandaşlar tepki gösterdi

Mustafa Sarıgül’ün konvoyunu Silivri girişinde CHP Belediye Başkan Aday adayı Selami Değirmenci, TDH Silivri İlçe Teşkilatı, CHP Silivri İlçe Eski Başkanı Hüseyin Şahin karşıladı. Ardından konvoy Silivri Belediyesine hareket etti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın belediye önünde karşıladığı Sarıgül bir süre partililer ile sohbet etti. Daha önce Silivri Belediyesi tarafından Silivri sahilinde partililer ile Sarıgül’ün buluşacağının duyurulması üzerine sahilde bekleyen vatandaşlar, Sarıgül’ün programının yoğunluğu nedeni ile sahil buluşmasının iptal edilmesine tepki gösterdi. Sarıgül’ü görmek isteyen partililer konvoyun Silivri’den ayrıldığını öğrenince tepki gösterdi. Silivri sahilinde bekleyen kalabalık ve tepkili grubu CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar görüşerek sakinleştirdi.