Ak Parti Kiptaş'ta 2500 kişilik iftar sofrası kurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Silivri'de kurduğu iftar sofralarında bu kez adres Silivri Kiptaş 1.nci etaptı.Kurulan iftar sofrasına yaklaşık 2500 kişi katıldı.

Ak Parti Kiptaş'ta 2500 kişilik iftar sofrası kurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

İftarda AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Eski Belediye Başkanı  Hüseyin Turan, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, Boğaziçi A.Ş. çalışanları,Kiptaş 1.Etap sakinleri ile birlikte iftar açtı.

 

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

İftar sonrası konuşma yapan Silivri Eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan “Silivri’deki toplu konut açığını kapatmamızdaki ısrarda ne kadar haklı olduğumuzu zaman bize gösterdi.Eğer Silivri’de Kiptaş yapılmasaydı bugün Silivri’de kiralar alıp başını gidecekti.Birlik ve beraberliğimizle Silivri’de,İstanbul’da ve Ülkemizde yenemeyeceğimiz hiçbir engel hiçbir zorluk yok.Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın”dedi.

 

“KİPTAŞ SAYESİNDE KİRALAR DENGELENDİ”

Silivri Eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın konuşmasının ardından söz alan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş “İftar sofraları”nın beraber yemek yenilen bir sofra olmaktan daha öte, “Gönül sofraları” olduğunu vurguladı. Ramazan ayın birlik ve beraberliği, paylaşmayı ve dayanışmayı arttırdığını vurgulayan Karakaş, “İşte bu yüzdendir ki, bu sofralar şehir hayatında birbirini hiç tanımayan, görmeyen apartman ve sitedeki komşuları bir araya getirmesi de açısından da sosyal bir mesaj içermektedir.Kiptaş 1 Etap Silivri’deki en iyi sitelerinden bir tanesi,bu site sayesinde kira fiyatları dengelendi.Bizlere hizmet etme noktasında çok ciddi kolaylıklar sağlayan ve destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Topbaş beyden Allah razı olsun.Birlik ve Beraberliğimiz sağlama noktasında olağanüstü çaba sarf eden sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan da Allah razı olsun.Cumhurbaşkanı’mız Abdullah Gül’den de Allah razı olsun.Bu ülkede taş üstüne taş koymuş hizmet etmiş herkesten de Allah razı olsun”dedi.

 Düzenlenen iftar organizasyonu yapılan yemek duası ile sona erdi.