Saadet Akören, Kadıköy ve Gazitepe'de

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları seçim çalışmasını ara vermeden sürdürüyor. Akören, Kadıköy ve Gazitepe'de seçim çalışması yapan Saadet Partisi'ne ilgi ve destek yüksekti.

Saadet Akören, Kadıköy ve Gazitepe'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları seçim çalışmasını ara vermeden sürdürüyor. Akören, Kadıköy ve Gazitepe’de seçim çalışması yapan Saadet Partisi’ne ilgi ve destek yüksekti.

Ziyaretler sırasında, Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı: ‘‘İnşallah işbaşına geldiğimizde rüşveti ortadan kaldıracağız. Efsane Milli Görüş Belediyeciliği ile bunlar önlenmişti. Ancak, Belediyelerden uzak kaldığımız 10 yıllık sürede rüşvetin yeniden hortladığını görüyoruz.1994 yılında Belediyelerde işbaşına geldiğimizde Belediyelerin kapısına ‘RÜŞVET ALANDA VERENDE MELUNDUR’’ Hadis-i Şerifi’ni astık ve rüşveti kökünden kazıdık. Ancak, Milli Görüş Belediyeciliğinden sonra bu tabelaların indirilmesiyle tekrar rüşvetin yayıldığını görüyoruz.Bu bozuk sistemi değiştirerek rüşveti yok edecek ve adil sistemi inşa edecek tek parti Saadet Partisi’dir. İnşallah Silivri halkının desteğiyle rüşvet belasını tekrar yok etmek için geliyoruz ’’ dedi.