Medikal Park'ı çocuk gülüşleri sardı

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 3. sınıf öğrencileri 23 Nisan Çocuk bayramı adına 'Soğuk duvarların ardında sıcak gülüşler' projesi Silivri Medical Park'ta gerçekleştirdiler.

Medikal Park'ı çocuk gülüşleri sardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 3. sınıf öğrencileri Şevval Ecem Köroğlu, Yaren Kınalı, Çağla Tayfur, Buse Parlak, Hatice İray, Medya Kaçan, Eda Matur, İlay Uysal, Senanur Koç ve Ayşegül Yıldırım’ın hazırlamış olduğu “Soğuk duvarların ardında sıcak gülüşler” projesi Silivri Medical Park Hastanemizde gerçekleştirdik.

 Amacımız,  uzun süre hastanede yatan ve hastanede tedavi gören çocukların hastaneyi soğuk ve ürkütücü görmemeleri, bir nebze gülümsemeleri adına 23 Nisan kapsamında geliştirilmiş bir projedir. Projemiz ilk olarak kukla ve palyaço gösterisiyle başlayıp ardından el baskısı ve karakteristik aynalarda kendilerini süper kahraman olarak görmesi ile son buldu.

Hastanemizde çocuk gelişimci bulunması çocukların gelişimlerini en üst düzeyde desteklenmesine, gelişimsel değerlendirmelerin yapılmasına, onların hastane ortamlarını korkutucu bulmamasına ve yatan hasta çocuklarında bu süreçte kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı olur.

 Mutlu çocuk sağlıklı çocuktur. Her çocuk birer kahramandır.

Medikal Park'ı çocuk gülüşleri sardı

Medikal Park'ı çocuk gülüşleri sardı