Bambini Çocuk Oyun Parkı Cafe & Parti Evi açıldı

350 metrekarelik kapalı alanı içerisinde oluşturulan Bambini Çocuk Oyun Parkı Cafe & Parti Evi ile Silivrili çocuklar eğlenceli bir ortama kavuştu

Bambini Çocuk Oyun Parkı Cafe & Parti Evi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çocukların doyasıya oynarken eğlenceli ve eğitici atölyelere katılmak, çocuklar oynarken; dinlenmek isteyenler ebeveynler için kurulan Bambini Çocuk Oyun Parkı Cafe & Parti Evi’nin açılışı bugün gerçekleştirildi.

YOĞUN KATILIM

Açılış törenine Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti ilçe başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket partisi ilçe başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyesi Tamer Şişman, Odak okulları kurucusu Fevzi Babalık, SİBESO Başkan vekili Arif Kanık ve SİBESO yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

“BAMBİNİ’Yİ KURDUK”

Bambini Çocuk Oyun Parkı Cafe & Parti Evi hakkında bilgiler veren işletme sahiplerinden Gökhan Özerel “Böyle bir işe tamamen girmemim kaynağı eşim, bizim üç yaşında bir kızımız var, kızımızı bir yerlere götürmeye çalışıyoruz ama hep Silivri’nin dışına çıkmak zorunda kalıyoruz. Silivri’nin dışına çıkmak zorunda kaldığımız için her seferinde gittiğimiz yerler kapalı yerler, AVM tarzı yerler oluyor bundan dolayı eşim her seferinde rahatsızlığını dile getirdi. En sonunda da böyle bir fikir beyan ederek ben bunu yapmak istiyorum dedi. Nereye yapacağımız Silivri’de, burası dikkatimizi çekti, büyüklüğünü biliyorduk kapının önünü biraz daha büyüttük ve Silivri’ye daha faydalı olacak bir şey yapalım dedik bu hale geldi. Bambini’yi kurduk. Bambini’nin bütün marka patentleri bize ait “dedi.

“FİKİR ANNESİ BENİM”

İşletme sahiplerinden Özlem Özerel de yaptığı açıklamada ““Bambini, İtalyanca çocuklar demek, iki ay isim aradık. Kulağımıza daha hoş geldi, söylenmesi de kolay olunca isim oradan çıktı. Fikir annesi benim, çocuğumu büyütürken çok zorlanmıştım çünkü AVM’leri sevmiyorum ve gidilebilecek yerler kısıtlıydı. Ben annelerin çocukları oynarken en azından sıcak bir çay içebilme keyfine varmalarını istedim. Ana fikir kaynağı da buradan oluştu. Ne mutlu ki Allah bize bu günleri gösterdi inşallah Silivri için güzel olur bizim için güzel olur. Hayırlı olsun “ifadesini kullandı.

“ANNE VE BABALAR DİNLENSİN”

Özlem Özerel sözlerini şöyle sürdürdü; “İşletmemiz 350 metre kare, parti evimiz var parti evinde her türlü kurumsal organizasyonlar, doğum günleri, diş buğdayları, mevlit gibi her türlü organizasyonlar yapılabiliyor.  Onun dışında Soft Play oyun grubu dediğimiz kapalı oyun parkımız var, jetonlu oyuncak bölümümüz var ve cafemiz var. Anne baba veya ablalarımızın gözetiminde ve kameralarla çocuklarımız izlenmekte, çocuğu bırakıp gideyim şu aşamada yok, o bir bakım evi prosedürü ya da bir kreş görevi, bizim ki sadece anneler babalar çocuklar oynarken hayata kısa bir mola vermek, çocuğu bırakıyım gezeyim değil. Dört ayrı bölümden oluşan bir işletme. Haftanın her günü serpme kahvaltı, kahvaltı tabakları olarak hizmet verilecek, her türlü menümüz olacak, çorbalarımız, hamburgerlerimiz, çeşitli makarnalarımız olacak. Etkinliklerimiz olacak, Şubat ortasından sonra çocuklara yönelik etkinlikler olacak, boyama atölyesi, drama, masal, hikâye anlatım atölyeleri şeklinde çocukların annelerin ve babaların beraber katılabileceği etkinlikleri Silivri’de yapmayı hedefliyoruz. Bizde annenin yanında 1,5 yaş 2 yaşı alıyoruz eğer müsaitse içerisi çok yoğunluk yoksa ablalarımız çocukla ilgilenebiliyor. Anneler rahat bir nefesle çayını içip, kahvesini yudumlamak istiyor, yarım saat de olsa Anneler dinlensin diye de yardımcı oluyoruz, ama yaş grubunu anne belirliyor aslında. Jetonlu oyun kısmımızı küçük çocuklara yönelik yapmaya çalıştık, büyük çocuklarımız makineler telefonlar tabletlerle oynuyorlar. Şu an ki konseptimiz Silivri için çok güzel oldu, tepkiler de olumlu. Sabah 9 Akşam 9 saatlerinde hizmet vereceğiz kış dönemi için, yazın da bu geç saatleri bulacak. “

Bambini Çocuk Oyun Parkı Cafe & Parti Evi Öğretmenevi karşısında

http://www.bambinisilivri.com/