Dünyanın Lezzetli Tatları İçin Alyan Gıda

Alyan firması Türkiye ve yurt dışı için lezzetli gıdaların üretimini gerçekleştiriyor. Firma bu sayede dünyanın en lezzetli tatlarını üreten firma olarak anılıyor. Ayrıca ürünlerini sektörün yeniliklerine göre çeşitlendirerek helal gıda şartlarına uygun üretim yapıyorlar.

Dünyanın Lezzetli Tatları İçin Alyan Gıda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Firmanın Üretim Yaptığı Markalar

Alyan firması kalite ve helal gıda belgelerine sahip olarak lezzetli çikolata ve şekerlemelerin üretilmesini sağlıyor. Markalara ait ürünlerini Sakarya'daki üretim merkezinde üretiyor.

Alyan gıda firmasının üretim yaptığı markalar şunlardır;

Çağla

Alyan

Volume

Labanh

Firma bu markalara ait ürettiği ürünleri iç ve dış pazarda satışa sunuyor. Ayrıca bu markalar için kaliteli ve yenilikçi ambalajlar kullanıyor.

Firmanın Alyan Marka Ürünleri

Alyan firması Alyan ismini taşıyan premium çikolataların üretimini yapıyor. Bu markaya ait olan ürünleri truffino, monteyner ve datesnchoco isimleriyle satışa sunuyor. Firmanın Truffino isimli ürünleri bademli sütlü beyaz çikolata, karışık ve fındık kremalı çikolata türlerinde bulunuyor.

Bu ürünler 1000 gr, 260 gr, 450 gr ve 325 gr miktarlarında oluyor. Ayrıca firma bu ürünleri çanta, paket ve karton kutu içerisinde satışa sunuyor. Truffino ürünleri ipli çantalarda da satılabiliyor. Firmanın monteyner isimli ürünleri bitter ve sütlü çikolata tablet türlerinde bulunuyor. Bunlar dışında firma datesnchoco ismiyle çikolata kaplı hurma üretimi yapıyor.

Firmanın hurmaları Hindistan cevizi kaplı, bitter çikolata kaplı, beyaz çikolata kaplı, sütlü çikolata kaplı ve karışık çikolata kaplı hurma türlerinde bulunuyor. Hijyenik şartlarda üretilen bu ürünleri firma pek çok ülkeye ulaştırarak insanların kaliteli çikolata yemesini sağlıyor.

Firmanın Çağla Marka Ürünleri

Alyan firması kişilerin görmeleri yemeleri hem de hediye etmeleri için çikolata üretimi yapıyor. Firma bu üretimleri Çağla markası adı altında yapıyor. Çağla markası bünyesinde ürettikleri ürünleri camellia, poky, nut bar, viper, love, nutcity, only, poky twist, mindo, zerre, pyramid ve complex isimleriyle satışa sunuyorlar.

Firmanın love isimli çikolataları arasında kişisel tüketim için çikolatalar ve hediyelik çikolata çeşitleri yer alıyor. Nutcity isimli çikolataları ise ekmeğe sürmek için kullanılan çikolatalar oluyor. Ayrıca firma zerre, poky twist, pyramid, complex ve only isimleriyle hediyelik paket çikolata satışları yapıyor.

Çağla markası adı altında bu çikolatalar fındık aromalı, çilek aromalı, pirinç patlaklı, çilek parçacıklı, Hindistan cevizli, sütlü ve drajeli olarak üretiliyor.

Firmanın Volume Kek Ürünleri

Alyan firması çikolatalar dışında volume markası adı altında kek üretimi ve satışı yapıyor. Firmanın Volume kekleri el değmeden fırınlanarak müşterilerine sunuluyor. Hem Türkiye hem de yurt dışında yaşayanlar Volume markasındaki yumuşak kekleri yeme imkanı elde ediyorlar.

Firmanın volume markasına ait kekleri şu çeşitlerde oluyor; waffle çikolata kaplı mozaik kek, karamel kaplamalı mini kek, çilek soslu mini kek, hurmalı muffin kek, çikolata soslu sade kek ve hoop çikolatalı kek çeşitlerinde oluyor. Firmanın tüm üüfnleirnif görmek isteyenler ürün kataloglarını inceleyebiliyor. Ayrıca iletişim numaralarını kullanarak kurumsal ürün siparişleri verebiliyorlar.