Es Kuaför hizmete açıldı

Şengül Yabul ve Büşra Feyza Gören'in sahibi olduğu Es Bayan Kuaförü, Silivri Belediyesi karşısı İlçe Jandarma komutanlığı yanında bugün hizmete açıldı.

Es Kuaför hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şengül Yabul ve Büşra Feyza Gören’in sahibi olduğu Es Bayan Kuaförü, Silivri Belediyesi karşısı İlçe Jandarma komutanlığı yanında bugün hizmete açıldı.

 

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Silivri’de, moda ve doğallığı esas alan Es Kuaför salonu çok sayıda vatandaşın katılımıyla hizmete girdi. İşyerinin açılış kurdelesini Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaparken, çok sayıda davetlide eşlik etti.

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, kurdele kesiminde yaptığı konuşmada " Öncelikle işletme sahiplerine ve ailelerine Allah bol kazanç nasip etsin, katılım gösteren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Es Kuaför Salonu ortakları Şengül Yabul ve Büşra Feyza Gören, "Sektörel olarak uzun yıllardır mesleki deneyimimiz var. Kuaför Salonumuzda saç kesimi, tasarımı, boyama, kaş tasarımı, kişisel bakım, makyaj, kaş, ağda, cilt bakımı, masaj, manikür, pedikür gibi hizmetlerin yanında komplike bir hizmet vermekteyiz. Özellikle yaz aylarında gelin paketlerimiz oluyor ve düğün sezonlarında ise farklı kampanyalar yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Haberin videosu için alternatif link