Fietrastore hizmete açıldı

Kadıköy'de 2008'de kurulan Hydron şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Haydar Koçak,2018 yılında Fietrastore adıyla e ticaret sitesini kurarak farklı bir sektörü de bünyesine kattı.

Fietrastore hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de öğretmen olan Gülhan Koçak ile evli olan Haydar Koçak Silivri de büyük eksiklik olan kadın, erkek, çocuk, çanta ve valiz grubunda sattıkları ürünleri Kadıköy’deki mağazasından sonra Silivri’de de farklı bir mağaza açarak Silivri halkına hizmet etmeyi hedefliyor.

Piri Mehmet Paşa mahallesi Sanatkârlar Caddesi üzerinde (Park hotel yanı) bulunan mağaza açılışına siyasetçiler iş adamları, eğitim camiası ve vatandaşlardan çok fazla kişi katılım sağladı.Açılışta konuşan işletme sahibi Haydar Koçak “En iyi markaları, en uygun fiyatlara satmak birinci hedefleri olduğunu” söyleyerek “Silivri’de büyük ihtiyaç olduğunu ve bu mağazayı Silivri’ye açılışlarının gerçekleştirmenin memnuniyet verici” olduğunu ifade etti.

Geniş ürün yelpazesine sahip olan fietrastore mağazasında, Lisanslı çocuk çantaları, sırt çantaları, çocuk valizleri kadın kol çantaları, makyaj çantaları erkek grubunda evrak çantaları, seyahat çantaları gibi A’dan Z ‘ye her türlü çanta ve valiz mevcut.