Kaliteli ve Güvenilir Reklamın Adresi

Ülkemizde uzun yıllar boyunca alanında hizmet vermiş olan ve gelişen süreçte modern döneme ayak uydurarak sanal dünyada da yer alan birçok firma vardır.

Kaliteli ve Güvenilir Reklamın Adresi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde uzun yıllar boyunca alanında hizmet vermiş olan ve gelişen süreçte modern döneme ayak uydurarak sanal dünyada da yer alan birçok firma vardır. Bu firmalar engin tecrübeleri ile hareket ederler ve en kaliteli hizmeti verirler. Bu kalitenin, güvenin ve tecrübenin adreslerinden birisi de Boranreklam olmaktadır. Boranreklam firması alanında öncü olan firmalardan birisidir. Uzun yıllardan bu yana da hizmet verir.

Boran Reklam Hakkında

Boranreklam öz olarak açık hava reklamı işini yapar. Boranreklam 1994 yılından bu yana hizmet veren açık hava reklam işini yapan bir merkez olmaktadır. 1994 yılından bu yana hizmet veren Boranreklam zaman içerisinde meydana gelen yerel ve küresel gelişmelere ayak uydurmuştur ve sonuçta modern bir görünüm alarak piyasada açık hava reklamcılığı alanında hizmetlerini sürdürür. Bu kapsamda da alanında en önde gelen bir firma olmaktadır. Boranreklam firması alan ve fabrika baskı kapasitesi ile oldukça kaliteli bir firma olmaktadır. Yüksek kaliteli baskı makine cihazları ile yurt dışı ve yurt içi birçok müşterisine kaliteli ve hızlı üretim hizmeti vermektedir.

Boran Reklam Hizmetleri

Boranreklam baskı ve reklam alanında hizmet veren bir adres olmaktadır.

Bu adreste yer alan hizmetler arasında;

  • Cam Baskı
  • Dijital Baskı
  • Ahşap Baskı
  • Plesik Baskı
  • Deri Baskı
  • Araç Giydirme
  • Fuar Ve Tanıtım Stantları
  • Viril Baskı
  • Folyo Baskı
  • Mesh Baskı
  • Kanvas Baskı yer alır.

Bu hizmetlerin her birisi en uzman ekipler tarafından modern baskı ve reklam cihazları ile yapılır.

Boran Reklam Dijital Baskı

Boranreklam firmasında en fazla talep edilen hizmetlerden birisi dijital baskı olmaktadır. Dijital baskı iç ve dış mekan baskısı olarak yapılır. Dijital baskı bilgisayar ortamında yapılan bir işlemdir. Bilgisayar ortamında hazırlanan grafik tasarımları çeşitli görsel desteklemeler ve temalar ile reklama dönüştürme aracı olmaktadır. Dijital baskı diğer baskı çeşitlerine göre daha maliyetli olmaktadır. Bundan dolayı da daha fazla tercih edilir. Dijital baskı çeşitlerinde en fazla tercih edilen solvent ve su bazlı baskı olmaktadır.

Dijital Baskı Fiyatı

Boranreklam firmasında en fazla talep edilen hizmet dijital baskı olmaktadır. Dijital baskı fiyatları da uygun maliyetlere sahiptir. Bu kapsamda dijital baskı fiyatları firmaya fiyat teklif et butonu ile halledilir. Burada dikkat edilen durum hem fikir olup ortada buluşmaktır. Bu sayede hizmetler devam eder. Firmada yer alan hizmetlerden birisi de lightbox ışıklı pano olmaktadır. Özellikle hediyelik eşya kategorisinde tercih edilen bir üründür.

Boran Reklam İletişim

Boranreklam firması sabah 09:00 ile akşam 19:00 arasında hizmet veren bir telefon numarasına sahiptir. Boranreklam firmasının telefon numarası 0212 383 44 02 olmaktadır. Bu numaradan iletişim sağlayarak hizmetler hakkında bilgi alınır. Ayrıca Boran reklam firmasının fabrikalarını ziyaret ederek hizmetleri yerinde görebilirsiniz.