Lüxet farklı tasarımıyla hizmete girdi

Silivri'de yeni bir restoran daha faaliyete başladı. Açılışa ünlü oyuncu Berk Oktay da katıldı. Gökhan Saral ve Volkan Murat Sönmez ortaklığında hizmete giren Lüxet, farklı tasarımı ve özel mutfağıyla dikkat çekiyor...

Lüxet farklı tasarımıyla hizmete girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saral ve Volkan Murat Sönmez ortaklığında hizmete giren Lüxet, farklı tasarımı ve özel mutfağıyla dikkat çekiyor... 

Silivri'de, restoran ve eğlence sektörünü tek çatı altında toplayan yeni bir işletme kuruldu. Lüxet & Club Detone ismiyle dikkat çeken yeni mekanın restoran açılışı 6 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirildi. Lüxet Restaurant, farklı konsept ve eşsiz mutfağıyla dikkat çekerken, son zamanların en iddialı eğlence ve lezzet durağı olmayı hedefliyor.

Restoran bölümü hafta sonu faaliyete açılırken, eğlence katı Club Detone ise 19 Aralık'ta hizmete başlayacak.

Lüxet Restaurant, müşterilerine kapılarını açtığı ilk günde büyük ilgi görürken, Gökhan Saral ve Volkan Murat Sönmez'in sahipliğindeki mekanda, şarküteri bölümü ve çocuk oyun alanı bölgemiz sektöründeki ayrıcalığı gösteriyor.

"Aile ortamı", "huzur" ve "güvenlik" hassasiyetiyle hareket eden işletme sahipleri, "Bizler de aileyiz ve kendimizi örnek alarak planladık" diyerek her ince ayrıntıyı düşündüklerini ifade etti. 

ÇOCUK OYUN ALANI

Özellikle çocuklu ailelerin rahat bir şekilde vakit geçirebileceğini belirten işletme sahipleri, "Restoranımızın içinde kurduğumuz oyun parkurunda çocuklar doyasıya oynarken, anne-babalar da rahat bir şekilde yemeklerini yiyebilirler. Oyun parkında görevli bakıcılarımız, müşterilerimizin çocuklarıyla yakından ilgileneceği için anne-babaların gözü arkada kalmayacak. İsterlerse yemek yiyecekler, dilerseler eğlence katımızdaki etkinliklere katılabilecekler. Aynı zamanda çocuklar için uyku odaları oluşturduk. Uykusu gelen çocuklarımız burada güvenli bir şekilde, yine bakıcılarımızın kontrolü altında uyuyacaklar" bilgisini aktardı. 

ŞARKÜTERİ VE EŞSİZ MUTFAK

Restoran içerisindeki şarküteri bölümü de, diğer mekanlardan farklı kılan özelliklerden biri. Ürünlerin tazeliğine ve kaliteli oluşuna vurgu yapılırken, "Bilinen güvenilir marka ürünleri tezgahımıza taşıdık" diyen işletme sahipleri, "Ayrıca bölgemizdeki çiftliklerden de ürünler getirdik. Kaliteye önem veriyoruz; çünkü lezzet en büyük sermayemiz. Sunduğumuz eşsiz tatlar, bizi en ayrıcalıklı kılan unsurların başında geliyor. Mutfağımızda ise uzman aşçılarımız ve ustalarımız görev yapıyor" şeklinde konuştular. 

IŞIKLAR: "HAYIRLI OLSUN"

Lüxet Restaurant'ın açılış programı gün boyu sürdü. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da açılışa katılarak, işletme sahipleri Gökhan Saral ve Volkan Murat Sönmez'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Restoran bölümü ve eğlence katını gezen Başkan Işıklar, farklı bir tasarım olduğunu belirterek işletme sahiplerini tebrik etti. Işıklar, bölgemizin hayırsever işadamı, Gökhan Saral'ın babası Osman Saral ile de bir süre sohbet etti.

CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, AK Parti ve CHP belediye meclis üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun açılışa katılanlar arasındaydı.    

BERK OKTAY: "MUHTEŞEM"

Lüxet'in açılışı, sanat, spor, siyaset ve iş dünyasını biraraya getirdi. Aşktan Kaçılmaz dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay da açılıştaydı. İşletme sahipleri Gökhan Saral ve Volkan Murat Sönmez'le olan samimiyeti dikkat çeken Berk Oktay, Lüxet'e ve Club Detone'yi beğendiğini "Muhteşem olmuş" diyerek ifade etti. 14.00'da başlayan açılış, gece geç saatlere kadar sürdü. Katılımcılar, açılışa özel hazırlanan canlı müzik programında unutulmaz bir gün yaşadı.

Popstar Alaturka'nın geçmiş dönem birincilerinden Ufuk Çakır, performansıyla beğeni topladı.

İşletme sahiplerinin katılımcılara teşekkür etmesiyle gece sona erdi.

Lüxet, E-5 Karayolu üzeri Tekirdağ istikameti Shell benzinlik yanı Silivri'de hizmet veriyor...