Metkim Böcek İlaçlama

İnsanların en hassas olduğu konulardan birisi evde yaşayan haşere çeşitlerinin varlığıdır.

Metkim Böcek İlaçlama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlığı ve temizliği olumsuz açıdan etkileyen böceklerden bulunduğumuz ortamı arındırmak isteriz. Bu kapsamda Metkim böcek ilaçlama firması 17 yıldır İstanbul'da böcek ilaçlama hizmeti veriyor. Garantili böcek ilaçlama hizmeti veren firma Sağlık Bakanlığı tarafından onay verilmiş ilaçlarla hizmet veriyor. Verdiği ilaçlama sayesinde evlerin ve iş yerlerinin çeşitli böceklerden temizlenmesini sağlıyor. Firma kokulu ve kokusuz olmak üzere iki çeşitte ilaçlama yapıyor.

İlaçlama Hizmeti Verilen Haşereler

Metkim ilaçlama firması verdiği hizmetle müşterilerinin böceklerden kurtulmasını ve böcekler sebebiyle hastalıklara yakalanmalarını önlemek amacıyla hizmet veriyor. Ayrıca firma pek çok haşere türü için ilaçlama hizmeti veriyor. Firmanın ilaçlama hizmeti verdiği haşereler arasında fare, pire, karınca, yılan, örümcek, güve, hamam böceği, kene, bit, çekirge, çiyan, kalorifer böceği ve örümcek bulunuyor. Firma her dönemde karşılaşılan bu böcek türlerinden kişilerin kesin olarak kurtulmasını sağlıyor.

Haşere İlaçlama Fiyatları

Firma ev ve ticari alanlarda verdiği standart ilaçlamalarda kişilere iki fiyat seçeneği sunuyor. Sabit olarak verdiği 100 metrekare ev ilaçlamalarında 80.99 liraya her şey dahil ilaçlama hizmeti veriyor. Firma bu ilaçlama paketinde kokusuz ilaçlama hizmeti veriyor ve bu hizmeti 1 saat içinde gerçekleştiriyor.

Bunun dışında 150 metrekarelik ticari alan ilaçlamalarında 150.99 liraya ilaçlama hizmeti veriyor. Firma bu hizmeti de 2 saat içinde gerçekleştiriyor ve firma bu hizmet sırasında kokulu ilaçlama yapıyor. Bunun dışında firma ev ilaçlamasında 6 ay garanti verirken ticari alan ilaçlamasında 4 ay garantili hizmet veriyor. Kabusunuz haline gelen böcek türlerinden kurtulmanız bu kadar kolay. Profesyonel ekibi ve kullandıkları üst kalite ilaçlar sayesinde böceklerin özellikle evinize girebileceği noktalara ilaçlanma yapılarak sizlerin bu sorundan kesin olarak kurtulmanızı sağlıyor. Bunun dışında firmanın böcek ilaçlama fiyatları mekana ve haşerelerin durumuna göre farklılık gösterebiliyor.

Sizlerde böcek ilaçlama konusunda kesin bir sonuç almak isterseniz işini profesyonelce yapan Metkim firmasından ilaçlama hizmeti alabilirsiniz. Daha detaylı bilgiye ulaşmak için firmanın https://www.bocekilaclamaistanbul.net  adlı web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.