Özvarnalı 'Referansla iş yapıyoruz'

Elif Özvarnalı, 2008 yılından bu yana sürdürdüğü Sigortacılık sektöründeki kariyerini, 2014 yılında kurduğu Özvarnalı Sigorta 'yla taçlandırdı. Sigorta sektörünün en iyilerinden olan AXA Sigorta ile yoluna son sürat devam eden Özvarnalı Sigorta'nın kurucusu Elif Özvarnalı 'Hangi işi yaparsanız yapın ama benimseyerek, severek, sahiplenerek yapın' dedi.

Özvarnalı 'Referansla iş yapıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2014 yılında Elif Özvarnalı tarafından kurulan Özvarnalı Sigorta, müşterilerine vermiş olduğu kaliteli hizmet politikasıyla hem müşteri portföyünü hem de ürün portföyünü günden güne genişletiyor. Son olarak geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde ürün yelpazesine Bireysel Emeklilik ürününü de dahil eden Özvarnalı, AXA Sigorta tarafından acenteleri arasında bu yıl ilk olarak verilen ödüle layık görüldü. Elif Özvarnalı’nın ödülü AXA Sigorta Bakırköy Bölge Müdürlüğü yöneticileri tarafından Özvarnalı Sigorta merkezinde takdim edildi.
“MESLEĞİMİ ÇOK SEVİYORUM”
Özvarnalı Sigorta’nın kuruluşu ve çalışma sistemiyle ilgili bilgiler veren Elif Özvarnalı “Sektöre girdiğimde bu işi çok sevdim ve kendimi, kendi işyerimde buldum. Her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de adım başı sigorta acentesi var. Vatandaşlarımızın bizi tercih etmelerin en önemli sebeplerinden biri, işyerimize geldiklerinde kendi evine, işyerine geliyor gibi hissetmeleri ve en önemlisi de en uygun fiyat politikası ile karşılaşıyor olmaları” dedi.
“AXA, bu sektörün okulu benim için, sektöre ilk girdiğimde AXA ile çalışarak tecrübe kazanmıştım. Hani herkes iyi ve güçlü bir markayla çalışmak  ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmak, koltukta daha güçlü oturmak ister ya o da AXA gibi güçlü ve global şirketlerle oluyor. Bu sebeple yolumuza AXA Sigortanın hem elementer hem de Hayat Emeklilik acenteliğini de alarak güçlü bir şekilde devam ediyoruz”
 
“BİZ ŞU ANDA REFERANSLA İŞ YAPIYORUZ”
Biz müşterimizin işini, kendi işimiz gibi benimseyerek hareket ediyoruz diyen Özvarnalı “ Müşterimizin işine kendi evimizmiş, kendi arabamızmış gibi bakıyoruz ve en ince ayrıntısına kadar araştırarak fiyatlandırma yapıyoruz. Süresi bitmeden arayarak bilgi veriyoruz. Müşterilerimiz hasar anında aradıklarında muhatap bulabiliyorlar. Bakış açımız, işi yaptık aldık parayı, bitti değil. Biz bu işi aldık, işin başlangıcından bitişine kadar yükü bizde. Acente olarak her zaman sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Verdiğimiz hizmetin kalitesi işimize ve müşterimize yansıyor, referansa dönüşüyor. Biz şu anda referansla iş yapıyoruz.”
“BİREYSEL EMEKLİLİK, UZMANLIK GEREKTİREN BİR KONU”
“Bireysel emeklilik, benim sektöre girdiğimden bu yana istediğim bir alandı. Kasko, Trafik v.b. diğer ürünler acentelerde peynir ekmek gibi bilinen ve satılan ürünler ama Bireysel emeklilik biraz daha uzmanlık gerektiren bir konu. Bu işi daha iyi biliyor olmak, daha kaliteli ve daha iyi hizmet sunuyor olmak istedim. Bireysel emeklilikte sıkıntı şu, insanlar genelde bankadan ne satın aldığını bilmeden BES sistemine dahil oluyorlar. Bu bağlamda daha bilinçli bir algı oluşturmak için, işyerimizin bulunduğu pasajda zaman zaman bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Özvarnalı Sigorta olarak öncelikli hedefimiz, Bireysel Emeklilikte bilinmeyen detayları insanlara doğru ve anlaşılır bir şekilde anlatmak. Bireysel emekliliği doğru anlatabilsek vatandaşlarımız sisteme gözü kapalı dahil olacaklardır. Çünkü herkes tasarruf etmek ister. Belli bir yaşa geldikten sonra da devletin verdiği emekli maaşı yetmeyecektir. Gelirimizin %10’unu kendimize ayıramaz mıyız? İstesek ayırabiliriz. Çünkü her şeye para harcıyoruz. Bunu hem kendimiz için, hem de sevdiklerimiz için birikime dönüştürebiliriz. 10 yıl ve 56 yaşı doldurduğunda % 25 ‘te Devlet katkısıyla emekliliğe hak kazanmış oluyorsunuz. Neden Bireysel emekliliğimi sigorta acentesinden almalıyım sorusunun cevabını birçok yönden vatandaşlarımıza anlatabilirsek kişiler kendiliğinden acenteye gelecekler ve BES’e dahil olacaklardır.
 
Özvarnalı Referansla iş yapıyoruz

 “Bireysel emekliliği ilk ve en doğru şekilde yapan biz olacağız”
“Bireysel emekliliği acente ayağında ilk ve en doğru şekilde yapan biz olacağız” diyerek sektöründe iddialı olduğunu belirten Elif Özvarnalı “BES’i, en kaliteli, en doğru zamanda girilerek yapılması taraftarıyım. İşyerimizin olduğu pasajda ilk önce kendi müşterilerimiz başta olmak üzere zaman zaman bilgilendirme toplantıları düzenlediğimizi belirtmiştim. Bunu gelecek aylarda mükerrer yapar hale geleceğiz. Bireysel emeklilikte yeni bir düzenleme söz konusu. Henüz netleşmemekle beraber işverenler çalışan personellerine BES yaptırmak zorunda olacaklar. Değişiklikle beraber, daha önce ziyaret ettiğimiz işyerlerinde, sistemi detaylı olarak anlatacağız”
“AXA’nın verdiği ilk ödülü biz aldık”
“Biz, işin büyük boyutlu olmasından ziyade, 10 kişiye hizmet vereceğimize takip ve kontrol edebileceğimiz 3 kişiye temiz hizmet verelim diye düşünüyoruz. BES’e başladıktan kısa bir süre sonra kendi kategorimizde 300 acente arasında en çok BES yapan acente olduk. AXA Sigorta Bakırköy Bölgesinde ilk defa verildi bu ödül. AXA’nın verdiği ilk ödülü biz aldık.”
“Teşekkür ederim”
“Son olarak Bu kısa sürede göstermiş olduğumuz büyümede, siz değerli dostlarımızın desteği ve katkısı çok büyük, desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederim”

Özvarnalı Referansla iş yapıyoruz