Şah Mobilya'dan 'Bambi' atağı

2009 yılından bu yana Mobilya sektöründe faaliyetini sürdüren Yaşar Gören'in Sahibi olduğu Şah Mobilya, 2017 yılındaki atılımlarını 'BAMBİ' ile taçlandırdı.

Şah Mobilya'dan 'Bambi' atağı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaşar Gören’in kurucusu olduğu Şah Mobilya,2009 yılından bu yana mobilya sektöründe müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.8 yıldır sektöründe ki gelişmeleri yakından takip ederek yaşam alanları için en son trend mobilyaları showroomunda sergileyen Şah Mobilya,2017 yılı atılımlarına bir yenisini daha ekledi.

1965 yılından bu yana koltuk takımları ile son 10 yıldır yatak-baza-başlık üretmekte olan ve her geçen gün artan ürün kalitesi ve müşteri portföyü ile en iyi hizmeti vermeyi ilke edinen BAMBİ kalitesini marka yelpazesi içerisine alan Şah Mobilya 300 metre karelik mağazasında müşterilerine sundu.

“SATIŞLARDAN MEMNUNUZ”

Yeni ürün yelpazesi BAMBİ hakkında bilgiler veren Şah Mobilya Kurucusu Yaşar Gören “2009 yılından beri faaliyet göstermekte olduğumuz mobilya sektöründe biri Kara Mustafa Caddesi, diğeri de İsmail Öztunca sokak üzerinde bulunan 300 metrekarelik mağazalarımız mevcut. Gelişim atılım yapmakta olan ve uzun yıllardır bayiliğini yaptığımız BAMBİ’nin baza ve yatakta ciddi bir atılımı oldu. Son 2 yıldır piyasa da yeri tutuldu ulusal alanda da reklamları dönmeye başladı. Diğer mevcut yatak baza üretimi yapan firmalara rakip değil de alternatif olarak yeni bir anlayış, yeni bir modeller sunmaya başladı. Bu da müşterilerde beğeni ilgi alaka gördü. Satışlardan memnunuz ”dedi.

ESKİ YATAĞINIZI 500 TL ‘ye GERİ ALIYORUZ

“Bizler de kendi bünyemizde fabrika dışında kendi kar marjlarımızdan fedakârlık yaparak sezon itibariyle bir değişim kampanyası başlattık” diyerek sözlerini sürdüren Gören “ Çift kişilik yatak baza başlık alan müşterilerimizden eski ürünlerini 500 TL karşılığında alıyoruz, aldıkları bedel karşılığından düşüyoruz. Tek kişiliklerde ise 300 TL düşüyoruz. Yani bizden tek kişilik yata baza başlık alan müşterilerimizden otomatikman aldığımız ürünü 300 TL’ ye alıyoruz. Hiç görmeden bakmadan ne olursa olsun bu da ciddi bir ilgi alaka uyandırdı müşterilerimizde. “dedi.

KOŞULSUZ, ŞARTSIZ İADE ALIYORUZ

“Biz müşterilerimizin ilgisinden alakasından BAMBİ’nin ürünlerinden de yataklarından da memnunuz. Yataklar %100 pamuklu, full ortopedik, antialerjik, anti bakteriyel yataklar, 1 ay memnuniyet garantisi veriyoruz.  1 ay içerisinde memnun kalmazsa müşterimiz koşulsuz şartsız iade alıyoruz.”

ÖDEME KONUSUNDA MÜŞTERİMİZE UYUYORUZ

“Yatağımızı bazamızı memnun kaldıktan sonra, 2 yıl değil 5 yıl garanti veriyoruz. 5 yıl içerisinde bir sorun çıkarsa biz ücretsiz değişim garantisi veriyoruz. Satışlar nakit kredi kartı senetli müşterinin durumuna göre biz müşteriye uyuyoruz.”

Şah Mobilya
Karamustafa Caddesi No:8 (Konutlar Alt geçide gelmeden)
Telefon: 0 212 728 28 25