'Sektöründe Silivri'de tek'

Geçtiğimiz yıllarda faaliyetine başlayan 4D OSGB, kısa sürede 4D'yi temsil eden Dürüst, Dinamik, Deneyim ve Devamlılık ilkelerinden asla ödün vermeyen, mükemmele ulaşmak için kendine meydan okuyan ekip ve kurumsal yapısıyla sektörünün lideri konumuna geldi.

'Sektöründe Silivri'de tek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

4D OSGB’nin faaliyetleri hakkında bilgiler veren kurum yöneticisi Murat Ağbaş “Ben ve ekip arkadaşlarım bu yolculuğun her ne kadar zor ve meşakkatli olacağını bilsek de sonunda bir 4D efsanesini yaratacağımızdan son derece emindik. 4D’yi temsil eden Dürüst, Dinamik, Deneyim ve Devamlılık ilkelerinden asla ödün vermeyen, mükemmele ulaşmak için kendine meydan okuyan ekip ve kurumsal yapımızı kurduk “dedi.

“TEK OSGB OLMA ÖZELLİĞİNE SAHİP OLDUK”

4D OSGB’nin gün geçtikçe kendini değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek çalışanlarının ve kullanılan ekipmanların bu değişime paralel olarak yenilendiklerini de belirten Ağbaş “Hizmet verdiğimiz ve bölgemizde potansiyel hedef gördüğümüz işletmelere iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerimizi çeşitlendirerek laboratuar ve görüntüleme merkezimizi kısa süre önce faaliyete geçirdik. Bu doğrultuda bünyesinde işe giriş ve sağlık raporu verebilen bölgenin tek OSGB olma özelliğine sahip olduk. 4D markasını sadece çalışan sağlığı ve güvenliği hizmetlerine konumlandırılmış olup bu alanda yatırımlarını yapmaya ve yanınızda olmaya devam edecektir” dedi

Ağbaş, sözlerini şöyle sürdürdü;“Birçok kuruma nitelikli İşyeri Hekimi, Diğer Sağlık Personeli, İş Güvenliği Uzmanı yerleştirilmesi konularında hizmet vermekte ve kendi uzmanlık alanındaki riskleri yöneterek, çalışanların sağlık kontrolleri ve eğitimlerini de üstlenmektedir.”

“İnsan hayatından daha değerli hiçbir şey yoktur”

“Amacımız iş güvenliğini bir kurum kültürüne dönüştürerek, güvenlik kavramını en tepe yöneticiden iskeledeki işçiye kadar her bireyde öncelikli davranış biçimi haline getirebilmektir. İnsan hayatından daha değerli hiçbir şey yoktur. Sağlıklı yaşamak ve yaşatmak, meslek hastalıklarını oluşmadan önlemeye odaklanmak var oluş nedenimizdir. Sizin içinde İnsan sağlığı ve çalışan güvenliği söz konusu ise, planlarınıza iş güvenliğini dahil edip iş gücü kaybının önüne geçebilirsiniz”

“Başarılı bir iş yürütmenin hazır bir formülü yoktur”

 “Başarılı bir iş yürütmenin hazır bir formülü yoktur ama kuşkusuz bunun temelini insanlar oluşturmaktadır. 4D OSGB de İnsan kaynağı, rekabet üstünlüğü sağlayan temel unsurdur. Şirketimizin hedeflerine ulaşabilmesi, başarısının sürekliliğini sağlayabilmesi ve çalışanlarının memnuniyetini artırabilmesi için sürekli ve yaygın eğitim ve geliştirme programları uygulanmaktadır.”

“Her çalışanımız işinin, her yöneticimiz de işyerinin sahibidir”

“Doğru elemanlar fikirlere katkı sağlayabilir ve mümkün olacağını hayal bile edemeyeceğiniz yenilikler gerçekleştirebilir. Bu yüzden bizde’’ Her çalışanımız işinin, her yöneticimiz de işyerinin sahibidir’’