SEM Plastik'ten motivasyon gecesi

Silivri'de yaklaşık 10 yıldır hizmet veren SEM Plastik yönetici ve çalışanları hem eğlendi, hem de 2015 yılındaki başarılarını kutladı.

SEM Plastik'ten motivasyon gecesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SEM Plastik’in bu sene beşincisi olmak üzere her yıl düzenlediği yılsonu eğlencesi, Pazartesi akşamı SEM Plastik üretim alanında gerçekleştirildi. Şirket sahibinden yöneticisine, çalışanına kadar herkesin katıldığı program, yapılan konuşmalarla başladı. SEM Plastik tanıtım ve 2015 yılında aldığı ödüllerin videosunun izlenmesinden sonra, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak düzenlenen firma içi eğitimleri başarıyla bitirenlere ‘Kurs Bitirme Belgesi’ takdim edildi.

Belge takdimlerinin ardından, SEM Plastik bünyesinde 5. yılını dolduran çalışanlara plaket verilirken, sonrasında yemek ve eğlence faslına geçildi. Özellikle çalışanların gönüllerince eğlendiği gecenin sonunda çekilişle küçük ev aletlerinden çamaşır makinesine kadar çeşitli hediyeler yine çalışanlara verildi. Çekilişin ardından da program sona erdi.

Gazetemize açıklamada bulunan SEM Plastik Silivri Fabrika Müdürü Orhan Göçer, “Biz SEM Plastik ailesi olarak bir bütünüz. Üretim alanlarımız bizim evimiz. O yüzden de bu eğlenceyi bütün arkadaşlarımızla birlikte fabrikanın üretim alanında tertip ettik. Yaklaşık 10 yıldır Silivri’de hizmet veriyoruz ve bünyemizde de bu çevrede yaşayan kişileri çalıştırıyoruz. Bizler Silivri’nin bir ferdiyiz ve Silivri’nin değerlerini taşıyoruz. Çevreci bir firmayız ve yaşadığımız çevrenin değerleri bizim için her şeyden önce geliyor. Bu gece bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte geride bıraktığımız yılın başarısını kutluyoruz açıkçası. Aldığımız ödüllerimiz hepimizin başarısı ve bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.