Simit Sarayı hizmete açıldı

Silivri Çorlu Durağı'nda kurulan Simit Sarayı, yapılan açılışla müşterilerine hizmet etmeye başladı.

Simit Sarayı hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın Ekelik ve Efe Ayaz’ın ortaklığında Silivri’de Çorlu Durağı olarak bilinen adreste hizmet verecek olan AE İstanbul Simit Sarayı isimli işyerinin açılış kurdelesini AK Parti Silivri İlçe Yöneticileri kesti. Silivri Organizasyon’un üstlenmiş olduğu açılış törenine ayrıca CHP Silivri İlçe yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Kurdele kesiminin ardından davetlilere sıcak simit ve işyerinde imal edilen çeşitli ikramlar takdim edildi.

Açılışa katılanlara hitaben kısa bir konuşma yapan işyeri ortaklarından Aydın Ekelik “10 gün gibi kısa bir süre içerisinde işletmemizin tadilatını gerçekleştirerek faaliyete geçirdik. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”dedi. 

Simit Sarayı açık ve kapalı alanlarıyla ferah, nezih atmosferi, konforlu dekorasyonu, sıcak ortamı, zengin menüsü ve uygun fiyatları ile beğeni toplayacak. Simit Sarayı menüsünde simit, börek, kruvasan, sandviç, tatlı-tuzlu kurabiye, sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra, pizza, açma gibi tatlar da yer alıyor.

AE İstanbul Simit Sarayı, sabah 06.00’dan gece 24.00’e kadar Silivri Birlik Otobüslerinin kalkış noktasında faaliyetine devam ediyor.