AK Parti'den Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Silivri Kapalı Spor Salonunda İdman yapan Silivri Tekvando Spor kulübünü Antrenmanda Ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Genç Sporculara İBB Tarafından temin edilen Spor Malzemelerini teslim etti.

AK Parti'den Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kutlu, amaçlarının gençleri spora teşvik etmek, yetenekli gençlerini önünü açarak ve ülkeye yakışır gençleri spor vasıtasıyla yetiştirmek olduğunu belirtti. Başkan Kutlu, “Çocuklar, öncelikle okullarınızda başarılı olduktan sonra spor yapmanızı istiyoruz. Okulunda başarılı olmayan insan sporda da başarılı olamaz. Onun için derslerinizde başarılı olacaksınız. Vücudunuzun gelişimi ve boş zamanlarınızı değerlendirmek için de spor yapacaksınız” dedi.  Başkan Kutlu, Silivri de okullarımızda kapalı spor salonları, yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz diyen Kutlu, “Göreceksiniz burada eğitim alan çocuklar olimpiyatlarda da çok başarılar elde ederek Silivri’nin adını duyuracaktır” dedi. Başkan Kutlu kabiliyetlerin keşfi için insanların elinden tutulması gerektiğini, dünya sporundan verdiği örnekle açıklayarak, sporu ve sporcuyu sevdiğini ve desteklerinin her geçen gün artarak devam edeceğini söyledi. Kutlu Spor’un Siyaseti olmaz ben burada hangi kulüp başkanı hangi siyasettendir. Sorgulamam çünkü bu kulüplerimizin amacı gençlerimizi amatör ruhla spor yaptırmak. 

Malzeme dağıtım programına AK Parti Silivri İlçe Başkanı ve Ayni Zamanda İBB Meclis üyesi olan Rıfat Kutlu, İBB Meclis üyesi Tamer Şişman, AK Parti Silivri ilçe Başkanlığı SKM Başkanı Hüseyin Turan, Silivri Amatör Spor Kulüpler birliği Başkanı Veysel Zıroğlu, AK Parti Silivri Spor Komisyon Başkanı Yavuz Bayram, Mehmet Çaylak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldılar. 

KUTLU; MÜJDAT GURSU’YU KULÜPLERİMİZİN HİZMETİNE AÇTIK 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu İstanbul büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Müjdat Guru Spor Tesislerini Silivri deki Spor Kulüplerimizin hizmetine açtık. Şuan idmanlarını Müjdat Gürsu spor tesislerini de yapa biliyorlar. Önümüzdeki günlerde müsabakalarını bu tesislerde yapa bilecekler İBB ile gerekli girişimlerde bulunduk. Bugün bu malzemeleri bizlere temin eden İstanbul Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a teşekkür ediyorum. Bu destekler önümüzde ki günlerde de devam edecektir. 

Spor Kulüplülerini de ziyaret ederek kulüp yöneticileri ile bir süre görüştü. Kulüplerin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kutlu, kulüp bünyesindeki sporculara malzemelerini teslim etti. Kulüp yöneticileri ise başkanın spora verdiği desteğin kendileri için önemli olduğunu belirterek, gençlerin sağlıklı bir şekilde spor yapılmasına katkıda bulunduğu için Başkan Kutlu’ya teşekkür ettiler.