Eren 'Rövanşı alacağız'

Süper Amatör kümede grubunda zirve yarışını takip eden Fenerköyspor için cumartesi günü Silivri'de oynayacağı Y.Esenyurtspor karşılaşmanın büyük önem taşıdığını belirten Kulüp Başkanı Muharrem Eren galip gelmekten başka çarelerinin olmadığını söyleyerek, ligin ikinci yarısında puan kaybetmeden yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Eren 'Rövanşı alacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda ligin ilk yarısında Esenyurt sahasında oynanan karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Muharrem Eren ligin ikinci yarısındaki önemli karşılaşmada bu puan kaybının telafisini yapacaklarını söyledi. Başkan Eren “Oynayacağımız bu önemli karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Ligin ilk yarısındaki şanssız beraberlikten sonra cumartesi günü Silivri sahasında oynayacağımız bu önemli müsabakadan istediğimiz galibiyetle ayrılırsak yolumuza devam ederiz” dedi.

Yerince puan kaybettik

Fenerköyspor’un bu sezon yeterince puan kaybettiğini bundan sonra oynanacak olan karşılaşmalarda bu puan kayıplarına uğramak istemediklerini söyledi. Başkan Eren “Ligin ikinci yarısında bundan sonra oynayacağımız karşılaşmaların telafisi yok. Bundan dolayı daha da önemli duruma geldiler. Her karşılaşma final havasında geçiyor. Biz Fenerköyspor olarak centilmence mücadele ederek puan kaybına uğramadan yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Hakan SONGUR