Gülen Yunuslardan Yine Bir İlk Ve Yine Bir Başarı

İstanbul Özürlüler Müdürlüğü ile Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (TÖSSED) ortaklaşa İstanbul çapında Karma Futbol Turnuvası düzenledi.

Gülen Yunuslardan Yine Bir İlk Ve Yine Bir Başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’ nin  ilk karma futbol  takımı ,  Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Karma Futbol Takımı  9 sporcu ile  turnuvaya katılarak Silivri’mizi temsil etti.

9 takımın katıldığı ,  A-B-C gruplarının olduğu her grupta 3 takımın bulunduğu, her takımın iki maç yaptığı  turnuvada Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Karma Futbol Takımı B grubunda  GRUP BİRİNCİSİ oldu. İlk maçını 7-0 kazanan gülen yunuslar ikinci maçında 1-1 kalmasına rağmen penaltılarda   6-3 kazanmasını bildi. Gülen yunuslar kalecisi devleşerek 3 penaltı kurtardı.

Gülen yunuslar karma futbol takımını bu özel etkinlikte; Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Tuna- N. Meral Tuna, Antrenör Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Gündüz yalnız bırakmadılar.

4 özel sporcu 3 partner sporcudan oluşan  takımların  karma bir şekilde karşılaştığı  turnuva büyük bir heyecana sahne oldu.

Gülen yunuslardan  Oğuzhan dans yarışmasında en iyi dans eden iki sporcudan biri olarak futbol topu kazandı.

Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Yetkin Karakaş “Silivri’nin  ilk karma futbol  takımı Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Karma Futbol Takımımızın grup birinciliği çok sevindirici; Gülen Yunuslar olarak bireysel sporlarda olan başarılarımızın yanında takım  sporu olarak Basketbol branşında averajla grup birinciliğini kaçırmıştık; özellikle karma spor branşlarıyla  özel sporcular akranları ile birlikte takım olma  bilincine sahip oluyorlar ve sosyal becerilerini geliştiriyorlar böylelikle toplumsal farkındalık daha fazla oluşuyor. Her zaman özel sporcularımızın yanında olan İsmail Tuna, N. Meral Tuna ve Bülent Gündüz’e ; özel sporcularımıza,  karma futbol takımında partner olarak yer alan sporcularımıza  ve  kulüpleri  Silivrispor, Alibey spor kulüplerine teşekkür ediyorum"dedi.