Işıklar Tarihleri yazan maçlar vardır

Silivrispor'un 3. Lige yükselme grubu birinci tur eleme maçı öncesi gerçekleşen motivasyon yemeğine katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar 'Tarihte, ülkeler arası savaşları bitiren tarihi maçlar vardır. Spor bu denli önemlidir. İşte sizin de elinize tarihi fırsat geçti' diyerek Silivrispor camiasına moral aşıladı.

Işıklar Tarihleri yazan maçlar vardır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz olan Silivrispor’un, Bursa’da oynanacak olan 3. Lige yükselme grubu birinci tur eleme maçı öncesi Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Albayrak tarafından Bura Restaurant’ta verilen akşam yemeğine katıldı. Zorlu elemeler öncesi takımın moralini en üst düzeyde tutma adına gerçekleştirilen yemekte, Başkan Işıklar Silivrispor camiasına moral aşıladı.

22 Nisan Pazar günü Ayvalıkgücü – Emirdağ maçının galibi ile karşılaşacak olan temsilcimiz önemli doksan dakika öncesi kenetlendi. Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral ve yönetim kurulu arkadaşlarını yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu, yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirerek güvenlerinin sonsuz olduğunu dile getirdiler.


 

BALCIOĞLU; “YANINIZDA OLACAĞIZ”

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı olan Bora Balcıoğlu; “İlçe profesyonel ligi hasretle bekliyor. Bunu kaldıracak güce sahibiz. Bu potansiyel Silivri’de var. Sizlere güveniyoruz. Bursa’dan zaferle döneceğinize inancımız sonsuz. Kısmetse final maçlarında yanınızda olacağız” dedi.


IŞIKLAR; “BAŞARI BERABERİNDE DESTEĞİ DE GETİRİR”

Gece de bir konuşma yapan Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “2.lige çıktığımız o günü unutamıyorum. İlçenin havası heyecanı bambaşka olmuştu. Başarı beraberinde desteği de getirir. Sizleri başarınızdan dolayı kutluyorum. Önünüzde iki maçınız kaldı. Spor bir ilçenin olmazsa olmazıdır. İlçe adına önemli olduğu kadar, sizler içinde önemlidir. Şampiyon bir takımın futbolcusu olmak kimliğinizi çok farklı hale getirir. Başarı ile birlikte her kesimin desteği artacaktır. Bizlerde yanınızdayız. Bugüne geldiğiniz nokta ve başarılarınız için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum” dedi. Kulüp Başkanı Mustafa Saral, geceye katılan Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkürlerini sundu.