Ömerlispor gözünü zirveye dikti 4-0

Süper amatör kümede grubunda zirveyi yakından takip eden ömerlispor geçtiğimiz Pazar günü Hadımköy sahasında oynadığı karşılaşmada rakibi Yahya Kemal İ.Y karşısında Emre (2), Onur (2)'un golleri ile sahadan 4-0 galip ayrılarak yoluna devam etti.

Ömerlispor gözünü zirveye dikti 4-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hadımköy sahasında oynanan karşılaşmada ev sahibi Ömerlispor rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Maça hızlı başladıktan sonra kurduğu baskıyı iyi bir şekilde kullanan siyah beyazlı ekip, maçın 30 dakikasına kadar etkili olmasına rağmen istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın 31.dakikasında Emre gelişen atakta attığı golle kendisinin ve takımının ilk golünü kaydetti 1-0. Maçta skor üstünlüğünü de eline alan Ömerlispor 40.dakikada Onur ‘un attığı golle farkı ikiye çıkarttı 2-0. Maçta bulduğu iki gole rağmen baskısını azaltmayan ve yaptığı ataklarla farkı iyice açmaya çalışan Ömerlispor maçın  41     .dakikasında geliştirdiği atakta Onur attığı ikinci golle durumu 3-0 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi Ömerlispor 65.dakikada ilk golün sahibi Emre attığı ikinci golle karşılaşmanın skorunu belirledi 4-0. Karşılaşmadan rahat bir galibiyetle ayrılan Ömerlispor bu skorla grubunda zirveyi yakından takip etmeye devam etti. Oynanan karşılaşmadan alınan galibiyetle gözünü zirveye diken siyah beyazlı ekip büyük bir avantaj elde etti.