Silivriye Erel'den Bir Şampiyonluk Daha

3-7 Nisan tarihleri arası Maltepe de oynamakta olan İstanbul okul sporları ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR Taekwondo müsabakalarında Silivri Erel Spor Kulübü Taekwondo Takımı ilçemizin adını birkez daha madalya kürsüsüne taşıdı.

Silivriye Erel'den Bir Şampiyonluk Daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karşılaşmaların birinci gününde 3 Farklı kategoride derece alan sporcular ilçemizi ve okullarını temsilen Marmara bölge elemesine katılmaya hak kazandılar.

45 Kg Altın Madalya Hüseyin Cengiz Saraç Silivri Çağrıbey ortaokulu,49 Kg Bronz Madalya Muhammed Alperen Küpelioğlu Silivri Ertuğrul Gazi ortaokulu,44 Kg Bronz Madalya Feyzanur Kurt Selimpaşa İmam Hatip Ortaokulu

Ahmet AKPINAR ”Silivrimizin yetkilileri bizleri desteklediği sürece çok daha fazla madalya ve cok daha büyük organizasyonlarda zorlanmadan Silivrimizin adını madalya kürsülerinde duyurmaya devam edeceğiz. İlk hedefimiz başarılı kendini bilen birey yetiştirmek ikinci hedefimiz Türk bayrağı altında ülkemizi Dünya ve Avrupada başarıyla temsil etmek.Bu hedefte bize destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”