Temel, 'kamp performansından memnunum'

Antalya kampını ziyaret eden Silivrispor Genel Kaptanı Yusuf Temel sezon başında koydukları hedefleri tek tek tutturduklarını ve 'Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Adliyespor maçı ile ilk yarıdaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz' dedi.

Temel, 'kamp performansından memnunum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Antalya kampını ziyaret eden Silivrispor Genel Kaptanı Yusuf Temel sezon başında koydukları hedefleri tek tek tutturduklarını ve “Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Adliyespor maçı ile ilk yarıdaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi. 

Lige verilen arada takımın kamp yaptığı Antalya Kamelya Selin Otel’i ziyaret ederek burada takım oyuncu ve teknik heyet ile uzun görüşmelerde bulunan Genel Kaptan Yusuf Temel yaptığı açıklamasında; "Yaşadığımız sıkıntılı dönemlerde ne teknik heyetimizden ne de oyuncularımızdan şüphe duymadık ve yaptığımız açıklama ve beyanatlarda her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Birbirine güvenen ekipler her zaman başarının takipçisi olurlar. Bizde bunu başardık. Sıkıntılı dönemlerimizi atlattık ve ligde üst üstte aldığımız galibiyetlerle alt sıralardan üst sıralardaki yerimize ulaştık. Şimdi takımımız kampta ve kamp dönüşü ilk maçımız olan Adliyespor’u evimizde ağırlayacağız. Kampta oyuncularımızın ve teknik heyetimizin moral ve motivasyonu üst düzeyde. Özellikle oynanan iki hazırlık maçı sonrasında sahaya sunulan oyun mükemmel düzeyde. Yönetim olarak ligin ilk yarınsındaki hedeflerimizi tutturduk. Şimdi ise ligin ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Sezon sonuna kadar koyduğumuz hedef doğrultusunda canla başla çalışıp Silivri’nin marka değerini arttırmak adına emeğimizi devam ettireceğiz.

DESTEĞİNİ ESİRGEMEYENLERE TEŞEKKÜR

İyi bir kadromuz ve takımımız var. Karakter düzeyi yüksek, aldığının karşılığını gece gündüz çalışarak vermeye çalışan komple bir ekibiz. Bize destek olan maçlarımıza gelen deplasmanda yanımızda olan taraftarlarımıza, Silivri halkına çok teşekkür ederim bazı şeyler hayal ile başlar. Biz başarı hayali ile yola çıkan yönetimimize hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Silivri halkına çok teşekkür ederim” dedi.